Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Ο πρωταθλητής στα 400μ. Μιχάλης Παππάς και ο προπονητής Κώστας Χήτας αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους μετά από 6 χρόνια.

Χώρισαν οι δρόμοι του Μιχάλη Παππά με τον Κώστα Χήτα

Ο Μιχάλης Παππάς με τον Κώστα Χήτα κέρδισε 4 φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 400μ., ενώ το 2019 είχε πετύχει το ατομικό του ρεκόρ με 46.44.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο πρωταθλητής στα 400μ. Μιχάλης Παππάς και ο προπονητής Κώστας Χήτας αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους μετά από 6 χρόνια.

Οι δυο τους το είχαν αποφασίσει τις τελευταίες ημέρες, αλλά πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Μιχάλης Παππάς είχε κολλήσει Covid, με αποτέλεσμα να χάσει τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, τώρα έγινε γνωστό και το «διαζύγιό» τους.

«Από κοινού αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας. Γιατί δεν είχε περαιτέρω οφέλη! Είναι μια σχέση που έκανε τον κύκλο της. Περάσαμε πολλές όμορφες στιγμές μαζί και τώρα ο καθένας παίρνει το δρόμο του, χωρίς να έχουμε κάτι να χωρίσουμε», δήλωσε στο Stivostime ο 24χρονος. Θα περάσει και το καλοκαίρι και μετά από Σεπτέμβριο θα αποφασίσει για τη νέα του συνεργασία.

Φέτος ο Μιχάλης Παππάς έτρεξε στις 5 Ιουνίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ με την Εθνική ομάδα στα 4×400μ. και είχαν τερματίσει σε 3.09.20. Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα ήταν άτυχος, καθώς χτύπησε με τον Σπύρο Δουκατέλη με αποτέλεσμα να μην τερματίσει η ομάδα. Στο αγώνισμά του τα 400μ. έχει καλύτερη επίδοση 47.50 που έκανε στο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια.

Με τον Κώστα Χήτα είχε πολλές επιτυχίες, όπως 4 φορές πανελληνιονίκης στα 400μ. (2017, 2018, 2019 και 2021). Το 2019 είχε κάνει και το ατομικό του ρεκόρ με 46.44.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία