Δρόμοι
Στη Σουηδία ταξίδεψε η Ανδριάνα Φέρρα για να πάρει μέρος στο μίτινγκ του Κάρλσταντ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την 3η θέση στα 400 μέτρα.

Η Ανδριάνα Φέρρα 3η στα 400μ. στο μίτινγκ του Κάρλσταντ

Η Ανδριάνα Φέρρα επιστρέφει τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις προπονήσεις της και ο επόμενος αγώνας της θα είναι στα Τοφάλεια, ενώ κοιτάζει και μίτινγκ στο εξωτερικό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στη Σουηδία ταξίδεψε η Ανδριάνα Φέρρα για να πάρει μέρος στο μίτινγκ του Κάρλσταντ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την 3η θέση στα 400 μέτρα.

Η κορυφαία αθλήτρια ήθελε να κάνει άλλη μια κούρσα στη σεζόν, καθώς η χρονιά θα είναι μεγάλη, με τη συμμετοχή της- εκτός απροόπτου- στην σκυταλοδρομία 4×400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Μάλιστα, στη σκανδιναβική χώρα έχει και συγγενείς και συνδύασε τον αγώνα με την επίσκεψή της στα ξαδέλφια της. Όμως η Σουηδία παραμένει και αυτή την εποχή με τα «τερτίπια» του καιρού της! Δυνατός αέρας, κρύο και βροχή ήταν τα χαρακτηριστικά στο μίτινγκ. Έτσι, δεν μπόρεσε να βγάλει μια επίδοση που θα ήθελε. Πήρε την 3η θέση στο γκραν πρι τερματίζοντας σε 54.62. Νικήτρια ήταν η Φινλανδή Μίλια Τούρεσον σε 53.62 και δεύτερη η Νορβηγίδα Άστρι Λακέρι Έρτζγκααρντ σε 53.82. Το μίτινγκ ανήκε στην κατηγορία Bronze.

Σήμερα η αθλήτρια του Ανδρέα Λιναρδάτου επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις προπονήσεις της. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το μίτινγκ της έκλεισε ο θρυλικός Σουηδός άλτης Στέφαν Χολμ, τον οποίο γνωρίζει η Ανδριάνα Φέρρα από το 2009.

Ο επόμενος αγώνας της θα είναι στα «Τοφάλεια», ενώ κοιτάζει και προς το τέλος του μήνα κάποια μίτινγκ στο εξωτερικό.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία