Η Ανδριάνα Φέρρα πήρε την απόφαση για προσωπικούς της λόγους να λύσει τη συνεργασία με τον Αντώνη Τζήκο. Συνεχίζει με τον Ανδρέα Λιναρδάτο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πιστεύει ότι έκλεισε ένας κύκλος και θέλησε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

«Ευχαριστώ τον Αντώνη, γιατί με βοήθησε να επανέλθω. Προσωπικοί μου λόγοι ήταν αυτοί που με έκαναν να λύσω τη συνεργασία. Πιστεύω ότι έκλεισε ένας κύκλος. Κοιτάζω μπροστά. Μίλησα με τον Ανδρέα Λιναρδάτο και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε. Η σεζόν του κλειστού μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Είχα σχετικά καλή παρουσία, αλλά ήθελα να πάω ακόμη καλύτερα. Αυτό τον στόχο είχαμε βάλει και με τον προπονητή μου. Όμως με επηρέασε ο Covid-19 και έμεινα πίσω. Τώρα θα προετοιμαστώ για τον ανοιχτό με μεγάλο στόχο μια καλή παρουσία στα 400μ.», δήλωσε στο Stivostime η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού. Ν’ αναφέρουμε ό,τι με τον Αντώνη Τζήκο συνεργάστηκαν από το 2020.
Η Ανδριάνα Φέρρα έκλεισε τη σεζόν με την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 300μ. Είχε τρέξει στις 5 Φεβρουαρίου στην ημερίδα στο ΣΕΦ σε 38.01. Επίσης, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ.