Γενικά
Ένα μεγάλο υποστηρικτή θα έχει ο ΣΕΓΑΣ. Ο ΟΠΑΠ θα είναι ο Μέγας Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου, αλλά θα βοηθήσει και την Εθνική Ομάδα.

Μεγάλη χορηγία και συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με τον ΟΠΑΠ (vid)

Ο ΟΠΑΠ θα στηρίξει τους αθλητές της Εθνικής ομάδας, αλλά και στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού. Συμφωνήθηκαν και μια σειρά από δράσεις.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα μεγάλο υποστηρικτή θα έχει ο ΣΕΓΑΣ. Ο ΟΠΑΠ θα είναι ο Μέγας Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου, αλλά θα βοηθήσει και την Εθνική Ομάδα.

Σε μια πλήρης χορηγία προχώρησε η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, με έναν διαχρονικά μεγάλο υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού. Η συμφωνία είναι για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα αφορά και την ανάπτυξη συνολικά του κλασικού αθλητισμού.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στην κοινή ανακοίνωση ΣΕΓΑΣ και ΟΠΑΠ: «Επιπλέον, η συνεργασία των δύο πλευρών θα εμπλουτίσει με δράσεις για την υποστήριξη των νέων αθλητών και την ανάδειξη νέων πρωταθλητών. Ενώ ο ΟΠΑΠ θα υποστηρίξει σε όλες τις διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, οι οποίες αποτελούν γιορτή του αθλητισμού με μεγάλο αποτύπωμα σε όλη την Ελλάδα».

Η ανακοίνωση της επέκτασης της χορηγικής συμφωνίας πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt. Παρόντες ήταν μέλη της διοίκησης του ΟΠΑΠ και του ΣΕΓΑΣ. Επίσης, ήταν και πολλοί Έλληνες πρωταθλητές. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και ο αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης μίλησαν για τη σημασία της συμφωνίας αυτής.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης, για πρώτη φορά βίντεο της νέας μεγάλης καμπάνιας για τον Μαραθώνιο #iAMAuthentic. Στο φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας Μέγας Χορηγός θα είναι ο ΟΠΑΠ.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα παρέδωσε το bib number με τον αρ. 1 στον chief marketing officer του ΟΠΑΠ Γιάννη Ρόκκα

Ρόκκας: Οι στόχοι που έχουν θέσει οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ταυτίζονται με τις αξίες και τις δράσεις του ΟΠΑΠ

Από την πλευρά του ΟΠΑΠ μίλησε ο chief marketing officer Γιάννης Ρόκκας:

«Ο ΟΠΑΠ μέσα από τη συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει ως συνοδοιπόρος στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού. Οι στόχοι που έχουν θέσει οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ταυτίζονται με τις αξίες και τις δράσεις του ΟΠΑΠ. Για την άμεση σύνδεση του κλασικού αθλητισμού με την κοινωνία και τη νέα γενιά, καθώς και την επιστροφή των θεατών στα στάδια του στίβου. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ για 11η χρονιά είναι ο Μέγας Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ένα αθλητικό γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας, μια διοργάνωση που διαφημίζει διεθνώς τον αθλητισμό και τη χώρα μας και προσφέρει τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στο κοινό που το παρακολουθεί, μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης».

Σακοράφα: Κοινός μας στόχος, το δικαίωμα στο όνειρο για κάθε αθλητή

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Σοφία Σακοράφα, ανέφερε: «Ξεχωριστή θέση στην καρδιά της αρχαιότερης Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας, αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας, έχει ο ΟΠΑΠ, ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού. Ο ΟΠΑΠ μέσα από τις δράσεις που υλοποίησε στο πλαίσιο του 38ου Μαραθωνίου της Αθήνας προσέφερε πάνω από 3.000.000 ευρώ για το πρόγραμμα ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας. Συνεχίζει να υποστηρίζει με την Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και να στηρίζει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των αθλητών. Κοινός μας στόχος, το δικαίωμα στο όνειρο για κάθε αθλητή. Κοινό μας πρώτο βήμα, η σημερινή ημέρα όπου η παρουσία του ΟΠΑΠ μας κάνει να νοιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και αισιοδοξία».

Κεντέρης: Ο ΟΠΑΠ είναι ταυτισμένος με το σεβασμό στις προσπάθειες των αθλητών…

Ο α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Κεντέρης, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ δεν αποτελεί για εμάς απλά έναν οργανισμό που το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την επιτυχία. Είναι οικογένεια. Είναι ένας οργανισμός που διαχρονικά το όνομά του είναι ταυτισμένο με τον σεβασμό στις προσπάθειες των αθλητών και την στήριξη στην ελληνική κοινωνία, στον αθλητισμό, στη νεολαία, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Θα προχωρήσουμε μαζί, ΣΕΓΑΣ και ΟΠΑΠ, για να σχεδιάσουμε από κοινού την μεγαλύτερη προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, την ενίσχυση της Εθνικής μας Ομάδας και των σωματείων μας και την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων».

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ Αντώνης Νικολόπουλος

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία