Ο ΣΕΓΑΣ θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα στη νέα εποχή του στίβου και της Ομοσπονδίας, δημιούργησε ένα βίντεο προβάλλοντας τους αθλητές του.

Η Ομοσπονδία με δική της παραγωγή και με πρωταγωνιστές τους πρωταθλητές της, παρουσίασε ένα βίντεο με στόχο την προσέλκυση νέων παιδιών, ανθρώπων, θεατών στα στάδια.

Πρόκειται για ένα βίντεο 2 λεπτών και 30 δευτερολέπτων, που προσπαθεί να ωθήσει στα πραγματικά πρότυπα, που είναι οι αθλητές και αθλήτριες.

«Ένα πρώτο βήμα για να νιώθουν τα σωματεία ασφάλεια. Ένα πρώτο βήμα για να νιώθουν οι αθλητές αξιοπρεπείς και υπερήφανοι. Ένα βήμα για να βελτιώσουμε τις συνθήκες δουλειάς των προπονητών μας. Ένα βήμα για να χτίσουμε γερές και ειλικρινείς βάσεις συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την δημόσια διοίκηση. Ένα βήμα για να προβάλουμε το αληθινό πρόσωπο του αθλητισμού. Ένα βήμα που θα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και θα οραματίζεται το μέλλον. Το πιο ωραίο βήμα μιας ομοσπονδίας που ενώνει… της πιο ιστορικής ομοσπονδίας της χώρας. Όλα μας τα συναισθήματα, όλες μας τις σκέψεις… σε ένα βήμα…», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, Κώστα Κεντέρη, στην παρουσίαση του βίντεο στην εκδήλωση της βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ.

 Δείτε το βίντεο