Άλμα τριπλούν
Ο Ανδρέας Πανταζής μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα ταξιδέψει στην Ισπανία. Την Τετάρτη αγωνίζεται στο τριπλούν στο μίτινγκ στη Μαδρίτη.

Στη Μαδρίτη αγωνίζεται την Τετάρτη ο Ανδρέας Πανταζής- Ποιοι είναι οι αντίπαλοί του

Ο Ανδρέας Πανταζής στη Μαδρίτη μπορεί να διεκδικήσει το εισιτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ανδρέας Πανταζής μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα ταξιδέψει στην Ισπανία. Την Τετάρτη αγωνίζεται στο τριπλούν στο μίτινγκ στη Μαδρίτη.

Ο Ανδρέας Πανταζής μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνεχίζει τους αγώνες του. Μετέχει στο μίτινγκ στη Μαδρίτη που ανήκει στη σειρά World Indoor Tour Gold.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει ουσιαστικά τον τελευταίο του αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου. Για τον Ανδρέα Πανταζή, μπορεί να είναι ένας δυνατός αγώνας, αλλά έχει και μια πρόκληση μπροστά του. Σε περίπτωση που κερδίσει θα πάρει την πρώτη θέση στο τριπλούν στο World Indoor Tour και αυτόματα παίρνει wild card για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Δεν είναι εύκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μετά τη νίκη του στις 28 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στην Καρλσρούη με 16,79μ. έχει 10β. και είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Προηγείται με 12β. ο Γερμανός Μαξ Χες.

Μαζί με τον Πανταζή με 10β. είναι ο Κουβανός Λάζαρο Μαρτίνεζ και ο Αμερικανός Ντόναλντ Σκοτ που δεν αγωνίζεται στη Μαδρίτη. Ο Φινλανδός Σίμο Λίπσανεν έχει 8β. και ο Αλγερινός Γιάσερ Τρίκι 7β. από εκείνους που μετέχουν στο μίτινγκ της ισπανικής πρωτεύουσας.

Όπως και να’ χει ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού μέσα από τη συμμετοχή του φέτος σε δυνατά μίτινγκ στον κλειστό «χτίζει» για το καλοκαίρι. Εκεί που στον ανοιχτό θέλει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, αλλά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Εν τω μεταξύ οι διοργανωτές έκαναν γνωστές και τις συμμετοχές στο τριπλούν.

Οι συμμετοχές

Τζόρνταν Ντίαζ (Ισπανία), Λάζαρο Μαρτίνεζ (Κούβα), Ανδρέας Πανταζής (Ελλάδα), Μαξ Χες (Γερμανία), Σίμο Λίπσανεν (Φινλανδία), Μοχάμεντ Γιάσερ Ταχάρ Τρίκι (Αλγερία), Τιάγκο Περέιρα (Πορτογαλία).

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία