Γενικά
Η Μαρία Μπελιμπασάκη, η εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, ήταν σοκαρισμένη με τις εξελίξεις με τη διάταξη του υφυπουργού Αθλητισμού.

Μαρία Μπελιμπασάκη: «Όχι μόνο να ορίζει ο υπουργός, να φτιάχνει και τη σύνθεση της Εθνικής ομάδας»

Δηλώσεις σχετικά με το θέμα του Γιώργου Πομάσκι και της Μαρίας Μπελιμπασάκη κατατέθηκαν στα πρακτικά της Βουλής.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαρία Μπελιμπασάκη, η εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, ήταν σοκαρισμένη με τις εξελίξεις με τη διάταξη του υφυπουργού Αθλητισμού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν περίμενε ποτέ, ότι θα ασχολούνταν ένας υφυπουργός Αθλητισμού με τον τρόπο που οι αθλητές θα επιλέγουν τον εκπρόσωπό τους. Μάλιστα, οι Έλληνες πρωταθλητές, που τους δόθηκε η δυνατότητα να βρίσκονται στο κέντρο αποφάσεων στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, είχαν μπει ζεστά στη διαδικασία. Από τη μεριά της η Μαρία Μπελιμπασάκη τους ενημέρωνε και προχωρούσε τις διαδικασίες του συνδέσμου. Ξαφνικά ο υφυπουργός Αθλητισμού επέλεξε να τους ορίζει εκείνος το πλαίσιο για τον τρόπο που θα επιλέγουν τον εκπρόσωπό τους!

Η κορυφαία μας αθλήτρια σε δήλωσή της για το θέμα που προέκυψε είπε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστούμε τον κ. Υπουργό για την αναγνώριση των επιτυχιών και το σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας και την προσωπικότητά μας.

Όχι απλά να ορίζει τον εκπρόσωπό μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, αλλά να φτιάχνει και τη σύνθεση της Εθνικής μας ομάδας. Τα συγχαρητήριά μας…», ήταν η δήλωση της «ασημένιας» πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι οι δηλώσεις τόσο του Γιώργου Πομάσκι, όσο και της Μαρίας Μπελιμπασάκη έχουν καταγραφεί στα πρακτικά της Βουλής. Πάντως, η κοινότητα του στίβου έχει σοκαριστεί με την επέμβαση στο αυτοδιοίκητο που προσπαθεί να κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία