Γενικά
Έντονη ήταν η αντίδραση πολλών αθλητών και προπονητών στην είδηση πως ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει να ρυθμίζει ο ίδιος εκπροσώπους τους!

Έξαλλοι προπονητές και αθλητές με την κίνηση του Λευτέρη Αυγενάκη- Πομάσκι: Ας έρχεται ο υφυπουργός να προπονεί την Εθνική ομάδα!

Ο Γιώργος Πομάσκι δήλωσε πως ο υπουργός που θέλει να ρυθμίζει τον τρόπο για την επιλογή του εκπροσώπου προπονητών και αθλητών, να προπονεί και την εθνική ομάδα!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Έντονη ήταν η αντίδραση πολλών αθλητών και προπονητών στην είδηση πως ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει να ρυθμίζει ο ίδιος εκπροσώπους τους!

Οι αθλητές και προπονητές φάνηκαν σοκαρισμένοι από τη διάταξη που προσπαθεί να περάσει ο υφυπουργός Αθλητισμού. Σε μια δημοκρατική χώρα, όπως η Ελλάδα, να ορίζεται ο τρόπος που θα επιλέγεται ο εκπρόσωπος των αθλητών και των προπονητών από τον αρμόδιο υπουργό Αθλητισμού! Όταν μάλιστα, υπάρχουν και σύνδεσμοι, ο υφυπουργός Αθλητισμού κάνει προσπάθεια να αποφασίζει εκείνος, μη δίνοντας το δικαίωμα στους αθλητές και τους προπονητές να επιλέγουν οι ίδιοι ποιον θέλουν να τους εκπροσωπήσει στα διοικητικά συμβούλια των Ομοσπονδιών.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Γιώργου Πομάσκι. Το κορυφαίου προπονητή, που γυμνάζει μια πλειάδα πρωταθλητών, ανάμεσά τους τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου.

«Ο υπουργός που θέλει να ορίσει αυτός τον τρόπο για την επιλογή για τον εκπρόσωπο των προπονητών και των αθλητών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ να έρθει να προπονεί την Εθνική ομάδα. Το κακό παράγινε… Εμείς περισσεύουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία