Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Ελπίδα Τόκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη έτρεξε στον τελικό στα 400μ. εμπόδια και ήταν 5η. Ήταν η τελευταία της κούρσα.

Το «αντίο» της Ελπίδας Τόκα από τον πρωταθλητισμό

Η Ελπίδα Τόκα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2018.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελπίδα Τόκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη έτρεξε στον τελικό στα 400μ. εμπόδια και ήταν 5η. Ήταν η τελευταία της κούρσα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποφάσισε να κρεμάσει τα σπάικ της και ανέβασε ένα σχετικό μήνυμα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

«5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2022 στο αγώνισμα των 400μ με εμπόδια.

Ένας αγώνας με πολύ έντονα συναισθήματα!!

13 χρόνια χρόνια εκπροσωπούσα αυτό το αγώνισμα δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό.

Έμαθα να παλεύω και να επιμένω για να πετύχω το στόχο μου. Η μεγαλύτερή μου ανταμοιβή η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα το 2017, η Πανελλήνια νίκη μου το 2018 και ο τελικός των Μεσογειακών Αγώνων το 2018.

Τότε όμως ήμουν φοιτήτρια. Είχα την ευελιξία να οργανώσω τον χρόνο μου για να προλαβαίνω να προπονούμαι καθημερινά.

Τη χρονιά που πέρασε προσπάθησα να συνδυάσω δύο διαφορετικούς στίβους. Τον αθλητικό και τον επαγγελματικό. Ένας συνδυασμός δύσκολος αλλά εφικτός, με την προϋπόθεση το ωράριο λειτουργίας του προπονητηρίου του ΟΑΚΑ να μην περιοριζόταν μέχρι τις 19:30. Με 1 έως 1:30 ώρα συνολικής προπόνησης δεν μπορώ να είμαι ανταγωνιστική ούτε να κυνηγήσω τους στόχους μου στον αθλητισμό. Είναι λοιπόν μονόδρομος να αφήσω κάτι πίσω…

Σας ευχαριστώ όλους όσους πιστέψατε σε εμένα για τη στήριξή σας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για μια ακόμα φορά στην μαμά-προπονήτρια @jana_coach_ που πάλεψε μαζί μου μια ακόμα αγωνιστική χρονιά για να βγει μια αξιολόγηση προσπάθεια αλλά και τον σύλλογό μου @gs.pigasos_official που είχε κατανόηση, πίστη και με στήριξε με τον δικό του τρόπο.

Εις το επανιδείν…».

Το ατομικό της ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια ήταν 58.88 και το είχε σημειώσει το 2019 στην Καλαμάτα. Φέτος στον κλειστό είχε δοκιμάσει και το πένταθλο και είχε συγκεντρώσει 3.067β.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία