Δημόσιοι Δρόμοι
Στη Λάρισα θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, παράλληλα με τη σειρά αγώνων Run Greece.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο στη Λάρισα- Προκήρυξη

Πέρσι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο είχε γίνει στο Ηράκλειο και νικητής ήταν ο Γιάννης Ζερβάκης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στη Λάρισα θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, παράλληλα με τη σειρά αγώνων Run Greece.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Λάρισας (οδός Κύπρου) με ώρα εκκίνησης 10:00 το οποίο είναι κοινό σημείο εκκίνησης-τερματισμού με τον αγώνα 10χλμ του Run Greece Λάρισα 2022.

Προκήρυξη

2022-Προκήρυξη-Πανελλήνιου-Πρωταθλήματος-10χλμ-σε-δημόσια-οδό

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν αποκλειστικά και μόνο με email μέχρι τη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14:00 στον ΣΕΓΑΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση entrίes@segαs.gr. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

10χλμ έντυπο δήλωσης συμμετοχής Λήψη

Να επισημάνουμε ότι στον αγώνα αυτό τον Πανελληνίου Πρωταθλήματος δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές — αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων — Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφαση και στους οποίους – ες έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας και οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2004 και μεγαλύτεροι – μεγαλύτερες.

Πέρσι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 10χλμ. σε Δημόσιο Δρόμο Ανδρών- Γυναικών είχε γίνει στο Ηράκλειο. Νικητής είχε αναδειχθεί ο Γιάννης Ζερβάκης του ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας με χρόνο 10.33.26 και στις γυναίκες καλύτερη ήταν η Πολυξένη Βασιλειάδου με 10.40.56.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία