Ακοντισμός
Ο Δημήτρης Τσίτσος θα χρειαστεί να κάνει μια επέμβαση στον ώμο στα τέλη Σεπτεμβρίου που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για κάποιο διάστημα.

Ο Δημήτρης Τσίτσος μπαίνει για επέμβαση

Ο Δημήτρης Τσίτσος κατέκτησε φέτος το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον ακοντισμό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Δημήτρης Τσίτσος θα χρειαστεί να κάνει μια επέμβαση στον ώμο στα τέλη Σεπτεμβρίου που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για κάποιο διάστημα.

«Ο Δημήτρης έχει μια κύστη στον ώμο εκ γενετής. Στις τελευταίες εξετάσεις που έκανε έχει μεγαλώσει και ο γιατρός του είπε πως πρέπει να αφαιρεθεί. Έτσι, έχει κανονιστεί να γίνει το χειρουργείο στη Θεσσαλονίκη προς τα τέλη Σεπτέμβρη. Το ερωτηματικό θα είναι η επιστροφή του και η αποκατάσταση που θα χρειαστεί. Όλα δείχνουν πως θα γίνει απλά καθαρισμός, κάτι που σημαίνει πως η αποκατάσταση θα είναι σύντομη και θα επανέλθει γρήγορα. Αν όμως χρειαστεί να επέμβει ο γιατρός πιο ψηλά στον ώμο, τότε η αποκατάσταση αργεί πολύ», δήλωσε στο Stivostime ο προπονητής του πρωταθλητή του ακοντισμού, Θωμάς Κυριαζής.

Ο Έλληνας αθλητής δεν έκανε φέτος τη σεζόν που θα ήθελε. Έκλεισε με καλύτερη επίδοση τα 77,51μ. που έριξε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Μετείχε και στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, όπου κατέλαβε την 8η θέση. Επίσης, πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Ο 21χρονος ρίπτης έχει ατομικό ρεκόρ 78,22μ. από πέρσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Ταλίν. Αν πάνε όλα καλά, θα επιστρέψει στις προπονήσεις με πρώτο στόχο να σπάσει το «φράγμα» των 80μ. στον ακοντισμό.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία