Διεθνή
Παγκόσμιο Κ20: Αυλαία με τρεις ελληνικές συμμετοχές σε τελικούς

Παγκόσμιο Κ20: Αυλαία με τρεις ελληνικές συμμετοχές σε τελικούς

Δείτε τις ελληνικές συμμετοχές της τελευταίας ημέρας στο Παγκόσμιο Κ20

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Παγκόσμιο Κ20: Το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου έφτασε στην τελευταία του ημέρα και ολοκληρώνεται το Σάββατο 6 Αυγούστου στο Κάλι της Κολομβίας.

Η χώρα μας έχει παρουσία και την τελευταία ημέρα με τρεις αθλητές σε αντίστοιχους τελικούς αγωνισμάτων.

Η αρχή θα γίνει με τον δισκοβόλο Δημήτρη Παυλίδη ο οποίος προκρίθηκε πανηγυρικά με ατομικό ρεκόρ 60.73μ από την πρώτη του προσπάθεια που ήταν και η τρίτη καλύτερη επίδοση των προκριματικών.

Ο αθλητής μας θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια καλύτερη θέση από την συμμετοχή του στο προηγούμενο πρωτάθλημα του Ναϊρόμπι όπου πήρε την 10η θέση και γιατί όχι θέση στο βάθρο…

Η ώρα διεξαγωγής του τελικού της δισκοβολίας ανδρών Κ20 είναι 23:30 (Ελλάδας)

Ο τελικός του τριπλούν με Σωτηρία Ράπτη

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ώρα  Ελλάδας (23:50) η Σωτηρία Ράπτη θα είναι παρούσα στον δεύτερο τελικό της καριέρας της όπως και το 2021 στο Ναϊρόμπι όπου ήταν 10η στο άλμα τριπλούν.

Φέτος με αξιώσεις θα διεκδικήσει καλύτερη θέση καθώς είναι βελτιωμένη με ατομικό ρεκόρ 13.11μ ενώ πέρασε στον τελικό με 12.99μ, 10η καλύτερη επίδοση.

Μετά τα 3.000μ παρούσα και στα 5.000μ η Μαρία Κάσσου

Η 8η στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 3.000μ την πρώτη ημέρα των αγώνων (1/8) Μαρία Κάσσου είναι η αθλήτρια που θα κλείσει την παρουσία της Ελληνική αποστολής στο Κάλι.

Η πρωταθλήτρια μας με ατομικό ρεκόρ 16.22.13 θα διεκδικήσει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στον μεταμεσονύχτιο, για εμάς, τελικό των 5.000μ. που είναι προγραμματισμένος για τις 00:25

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία