Δρόμοι ταχύτητας 200μ.

Παγκόσμιο Κ20: Φανταστική η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου – 5η στον κόσμο και 1η Ευρωπαία!

Μπορεί η βροχή να καθυστέρησε το πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Κ20, ωστόσο η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έδειξε ότι δεν επηρεάζεται από τίποτα. Η 19χρονη από τη Θεσσαλονίκη έκανε καταπληκτική κούρσα στον τελικό των 200μ. στο Κάλι της Κολομβίας και τερμάτισε 5η στον κόσμο. Μάλιστα οι μόνες που κατάφεραν να την ξεπεράσουν ήταν οι Αμερικανίδες και οι Τζαμαϊκανές, […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μπορεί η βροχή να καθυστέρησε το πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Κ20, ωστόσο η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έδειξε ότι δεν επηρεάζεται από τίποτα.

Η 19χρονη από τη Θεσσαλονίκη έκανε καταπληκτική κούρσα στον τελικό των 200μ. στο Κάλι της Κολομβίας και τερμάτισε 5η στον κόσμο.

Μάλιστα οι μόνες που κατάφεραν να την ξεπεράσουν ήταν οι Αμερικανίδες και οι Τζαμαϊκανές, κάνοντας την έτσι την 1η Ευρωπαία.

Η επίδοση της ήταν 23.42, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες η επίδοση της ήταν χαμηλότερη και έφτανε τα 23 δευτερόλεπτα.

Νικήτρια στο Παγκόσμιο Κ20 ήταν το φαβορί Μπριάνα Λίστον με 22.65, στη δεύτερη θέση ήρθε η Τζέιλα Τζάμισον και στην τρίτη θέση η Αλάνα Ριντ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία