Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Παγκόσμιο Κ20: Έτρεχε με το μόριο στο χέρι!

Παγκόσμιο Κ20: Έτρεχε με το μόριο στο χέρι!

Δείτε το video με την επίμαχη κούρσα στο Παγκόσμιο Κ20 της Κολομβίας

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Παγκόσμιο Κ20: Υποψηφιότητα για τα bloopers του 2022 (μην σας πούμε και όλων των εποχών), έβαλε ακούσια ο Αλμπέρτο Νονίνο από την Ιταλία.

Ο 18χρονος δρομέας συμμετείχε στην κούρσα των 400μ. ανδρών στη διοργάνωση του Κάλι της Κολομβίας, όταν ξαφνικά εθεάθη να κρατά… κάτι.

Οι θεατές το παρατήρησαν λόγω της περίεργης κίνησης που απέκτησε ξαφνικά ο νεαρός, όμως, αρχικά δεν μπορούσαν να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

Τελικά ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Σάντσες ντε Κάστρο έκανε την αποκάλυψη της… αποκάλυψης.

Ο Νονίνο αντιλήφθηκε ότι το μόριό του είχε βγει εκτός σορτς και, κατά συνέπεια, θα έπρεπε να… αποκαταστήσει την τάξη.

Έκοψε ταχύτητα για να τακτοποιήσει το ζήτημα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην τελευταία θέση, αν και αρχικά βρισκόταν στις θέσεις 1-2.

«Ίσως δεν εξήγησα καλά. Το μόριό του ξέφυγε από το πλάι του σορτς και έπρεπε να το κρατήσει γιατί δεν του επέτρεπε να τρέξει σωστά», είπε ο δημοσιογράφος.

«Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για την αναστάτωση που υπάρχει στα blogs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικά.

Γνωρίζω ότι ήταν προφανώς ένα ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω την αντίδραση και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους για τα sites.

Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια. Είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που λίγες ώρες αργότερα με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη».

Αυτά έγραψε ο άτυχος Ιταλός δρομέας σε story που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έπειτα από το κωμικοτραγικό περιστατικό.

Δείτε το video με την επίμαχη κούρσα στο Παγκόσμιο Κ20 της Κολομβίας

https://youtu.be/VpMMn7iIe3Y

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία