Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι υποψήφιος για τον τίτλο του αθλητή της χρονιάς στην Ευρώπη. Η ψηφοφορία μέσω social media λήγει 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου υποψήφιος για αθλητής της χρονιάς στην Ευρώπη

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε φέτος χρυσά στο Παγκόσμιο κλειστού και στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού, ασημένιο στο Παγκόσμιο ανοιχτού και το διαμάντι!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι υποψήφιος για τον τίτλο του αθλητή της χρονιάς στην Ευρώπη. Η ψηφοφορία μέσω social media λήγει 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι ανάμεσα στους 10 υποψήφιους που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Ο διαγωνισμός γίνεται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ΕΑ και λήγει τέλη Σεπτέμβρη. Οι τρεις που θα πάρουν τις περισσότερες ψήφους θα γίνουν γνωστοί στις 3 Οκτωβρίου και το όνομα του κορυφαίοι θα ανακοινωθεί στις 22 Οκτωβρίου στο γκαλά της ΕΑ στο Ταλίν της Εσθονίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν αναμφισβήτητα ανάμεσα στους κορυφαίους της χρονιάς στον παγκόσμιο στίβο. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Στη συνέχεια πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Με 8,52μ. πέτυχε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και στην Ευρώπη στο μήκος. Τέλος, κέρδισε τον τελικό Diamond League που έγινε στη Ζυρίχη.

Οι 10 υποψήφιοι είναι: Κρίστγιαν Τσεχ (Σλοβενία), Άρμαντ Ντουπλάντις (Σουηδία), Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν (Νορβηγία), Μαρσέλ Τζέικομπς (Ιταλία), Κέβιν Μαγέρ (Γαλλία), Βόιτσιεκ Νοβίτσκι (Πολωνία), Πέντρο Πιτσάρντο (Πορτογαλία), Τζιανμάρκο Ταμπέρι (Ιταλία), Μίλτος Τεντόγλου (Ελλάδα), Τζέικ Γουάιτμαν (Βρετανία).

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία