Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης ήταν η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς, φθάνοντας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης ξεκίνησε με μεγάλο στόχο τη νέα σεζόν το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης πέτυχε φέτος ατομικό ρεκόρ στα 200μ. με 20.84, που ήταν η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης ήταν η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς, φθάνοντας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο νεαρός σπρίντερ είχε τρέξει στη β’ τελική σειρά των 200μ. στο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και τερμάτισε σε 20.84, που του χάρισε τον τίτλο του πανελληνιονίκη. Η επίδοσή του ήταν ατομικό του ρεκόρ, η δεύτερη καλύτερη στην Ελλάδα για το 2022 και η καλύτερη στην κατηγορία Κ23.

Με «όπλο» την εμφάνισή του αυτή ο 20χρονος έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. «Ο Γιάννης έχει διαμορφώσει το πρόγραμμά του με τις προπονήσεις και τη σχολή και ξεκινήσαμε με μεγάλο στόχο του χρόνου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23», λέει στο Stivostime ο προπονητής του Κώστας Μοσχούτας. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Έσπου της Φινλανδίας το καλοκαίρι του 2023.

«Ο Γιάννης έτρεξε τελευταία φορά στις 24 Ιουλίου στα Τοφάλεια στην Πάτρα. Η αλήθεια είναι πως δεν έτρεξε σε διεθνή αγώνα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται μετά και την εμφάνισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Είναι κάτι που πρέπει να κυνηγήσουμε τη νέα χρονιά. Θα μπει από τον κλειστό, αλλά ο στόχος είναι ο ανοιχτός. Έχει και μάνατζερ που θα τον βοηθήσει σε πολλά πράγματα στο προφίλ του», καταλήγει ο Έλληνας τεχνικός.

Ο σπρίντερ του ΓΟ Περιστερίου Γ. Παλάσκα έκλεισε τη σεζόν, εκτός από το 20.84 στα 200μ. με 10.64 στα 100μ. που έκανε στους αγώνες «Νίκη Μπακογιάννη» στη Λαμία. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 10.44 από το 2018 στο Μαρακές.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία