Επικαιρότητα
Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος θα είναι ο εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ. Οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν την Τρίτη τις εκλογές τους.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος ψηφίστηκε και στο πενταμελές Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Αθλητών Κλασικού Αθλητισμού. Πρώτη σε ψήφους ήταν η Μαρία Μπελιμπασάκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος θα είναι ο εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ. Οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν την Τρίτη τις εκλογές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του stivostime στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και στην αίθουσα «Ηλίας Μισαηλίδης», παρουσία δικηγόρου, έγιναν οι εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητών Κλασικού Αθλητισμού. Οι αθλητές ψήφισαν για το πενταμελές συμβούλιό τους, την τριμελή εξελεγκτική επιτροπή και τον εκπρόσωπό τους στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Μια θέση που ως γνωστόν τώρα κατέχει η Μαρία Μπελιμπασάκη. Μετά την εκλογική διαδικασία εκπρόσωπος των αθλητών θα είναι ο πρωταθλητής στα σπριντ Γιάννης Νυφαντόπουλος.

Σε ό,τι αφορά το πενταμελές, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του stivostime, πρώτη σε ψήφους ήταν η Μαρία Μπελιμπασάκη, ενώ ακολούθησαν Γιάννης Νυφαντόπουλος, Νικόλ Κυριακοπούλου, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Οδυσσέας Μουζενίδης. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το νέο Δ.Σ. να έρθει σε Σώμα. Θα προκύψουν οι θέσεις προέδρου, αντιπροέδρου, γενικού γραμματέα, ταμία και μέλους. Επίσης, θα καθοριστεί και η τριμελής εξελεγκτική επιτροπή, όπου ανάμεσα σε αυτούς που ψηφίστηκαν ήταν η πρωταθλήτρια του ύψους Τατιάνα Γκούσιν.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία