Επικαιρότητα
Σε άλλη μια σημαντική κίνηση προχώρησε η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Πήρε την απόφαση να ενισχύσει τα σωματεία με το χρηματικό ποσό των 305.500 ευρώ.

Ενισχύονται με 305.500 ευρώ τα σωματεία για την αξιολόγηση του 2020

Η πρόταση για την ενίσχυση των σωματείων με λίγο πάνω από τριακόσιες χιλιάδες ευρώ ψηφίστηκε ομόφωνα στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σε άλλη μια σημαντική κίνηση προχώρησε η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Πήρε την απόφαση να ενισχύσει τα σωματεία με το χρηματικό ποσό των 305.500 ευρώ.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα είχε δεσμευτεί πως θα κάνει ότι μπορεί ώστε να δοθούν χρήματα στον συλλόγους για το 2020. Μια χρονιά καταστροφική για τον στίβο, λόγω της πανδημίας με τον Covid-19. Οι αγώνες ήταν πολλοί λίγοι, τα οικονομικά της Ομοσπονδίας ακόμη χειρότερα. Μάλιστα, τα αυστηρά μέτρα της Πολιτείας έφεραν μεγάλες οικονομικές απώλειες στα σωματεία. Η ενίσχυση δεν ήταν ανάλογη από το υφυπουργείο Αθλητισμού, σε σχέση με το κλείσιμο της δράσης των συλλόγων. Παρόλα αυτά η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έκανε μια πρόταση, ώστε με βάση την αξιολόγηση του 2020 να μοιραστεί ένα χρηματικό ποσό. Τα χρήματα που θα δοθούν είναι λίγο πάνω από 300.000 ευρώ. Μια πρόταση που ψηφίστηκε ομόφωνα στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ την Τετάρτη.

Το παρών στη συνεδρίαση του συμβουλίου έδωσαν οι Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Δημάκος, Παρασκευή Παχατουρίδου, Γιάννης Θεμελίδης, Αλέξης Αλεξόπουλος, Κώστας Γκατσιούδης, Στέλιος Δημότσιος, Γιάννης Μπόλας, Κωνσταντίνα Ρετσινά, Νίκος Τσώνης, Πέτρος Μαντάς, Κώστας Τριαντάφυλλος, Μαρία Μπελιμπασάκη, Χάρης Παπαδιάς. Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι Ηλίας Βασιλειάδης και Τασούλα Κελεσίδου.

Επίσης, το μέλος του συμβουλίου Βασίλης Οικονόμου ζήτησε το λόγο στην έναρξη της συνεδρίασης και τοποθετήθηκε υπέρ της πρότασης κατάταξης – αξιολόγησης των σωματείων, καθώς και υπέρ του ύψους της οικονομικής ενίσχυσης, πριν αποχωρήσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία