Γενικά
Και το όνομα αυτού Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητών Κλασικού Αθλητισμού. Ο ΠΣΑΚΑ είναι έτοιμος και πάει για εκλογές μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Έτοιμος ο σύλλογος αθλητών- Ο ΠΣΑΚΑ πάει για εκλογές μετά το Παγκόσμιο

Στις εκλογές του ΠΣΑΚΑ θα προκύψει το πενταμελές συμβούλιο, η τριμελής εξελεγκτική επιτροπή και ο εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Και το όνομα αυτού Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητών Κλασικού Αθλητισμού. Ο ΠΣΑΚΑ είναι έτοιμος και πάει για εκλογές μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Σάρκα και οστά» πήρε ο σύλλογος των αθλητών, που «βαφτίστηκε» και συνεχίζει να πολλαπλασιάζεται. Ήδη είναι εγγεγραμμένοι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Ολυμπιονίκης και παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Κώστας Φιλιππίδης, η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Κώστας Δουβαλίδης κ.α. Ένα από τα βασικά στοιχεία, να υπάρχουν στο σύλλογο κορυφαίοι αθλητές. Είναι εκείνοι που θα έχουν «φωνή» όχι μόνο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, αλλά και σαν Σωματείο. Στις εκλογές, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, προορίζονται για ημερομηνία μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι, θα εκλεγεί το πενταμελές συμβούλιο. Για τις θέσεις του προέδρου, αντιπροέδρου, γενικού γραμματέα, ταμία και ενός μέλους. Ξεχωριστά θα υπάρχει δεύτερο ψηφοδέλτιο στις εκλογές, όπου θα ψηφιστεί ο εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ. Ο οποίος μπορεί να είναι και από το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει. Επίσης, θα υπάρξει εξελεγκτική επιτροπή.

Το καταστατικό ν’ αναφέρουμε ό,τι δημιούργησε δικηγόρος, αλλά την τελική διαμόρφωσή του έκαναν οι ίδιοι οι πρωταθλητές που είχαν συνεδριάσει δια ζώσης και διαδικτυακά το προηγούμενο διάστημα. Οι εγγραφές συνεχίζονται και είναι σημαντικό που οι αθλητές αποκτούν «φωνή» μέσω του συλλόγου τους.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι σε πρώτη φάση είχαν ενημερωθεί όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται στο σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ. Το συντονισμό έκανε και κάνει η τωρινή εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, Μαρία Μπελιμπασάκη.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία