Στο Survivor της Τρίτης οι Διάσημοι νίκησαν στη μονομαχία του Μαχητές και μαζί κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας. Μίλησαν με τους δικούς τους.

Ανάμεσα στην κόκκινη ομάδα των Διάσημων ήταν και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η παίκτρια της ομάδας και παλιά πρωταθλήτρια στα στιπλ, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δικούς της. Φυσικά επικοινώνησε με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Τριβυζά. Μη ξεχνάμε, όπως είχε πει και στο Stivostime, έχουν προγραμματίσει τον προσεχή Σεπτέμβριο να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται ήδη περίπου ένα μήνα μακριά από το σπίτι της και τον αγαπημένο της, μετέχοντας στο παιχνίδι επιβίωσης. Ήταν συγκινημένη. Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που επέστρεψε το περασμένο Σάββατο από προετοιμασία στο Βελιγράδι, είχε να το λέει στο Stivostime… πως δεν είχε καταφέρει η μπλε ομάδα που ανήκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας και να μιλήσουν τηλεφωνικά. Συνέβη τώρα που πήγε στην κόκκινη ομάδα, των Διάσημων.

Δείτε το βίντεο από τη συνομιλία τους

Φυσικά ο Παναγιώτης Τριβυζάς πόσταρε φωτογραφίες στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media από την επικοινωνία που είχε με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Εντυπωσιακό ήταν και το δωμάτιο που είναι γεμάτο από κύπελλα και μετάλλια που έχουν κερδίσει από αγώνες.