Δημόσιοι Δρόμοι
Κορυφαίοι Κενυάτες αθλητές και αθλήτριες κυριάρχησαν στα εθνικά πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μεγάλα ονόματα κυριάρχησαν σε πρωταθλήματα στην Κένυα

Η Έλεν Ομπίρι κέρδισε το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων στα 10χλμ. γυναικών, ενώ στους άνδρες στο πρωτάθλημα Αστυνομίας νίκησε ο Τζόφρεϊ Καμγουόρορ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κορυφαίοι Κενυάτες αθλητές και αθλήτριες κυριάρχησαν στα εθνικά πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι δύο διοργανώσεις έγιναν στο Ναϊρόμπι τις προηγούμενες ημέρες.

Η Μπεατρίς Τσεπκόετς, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα στιπλ, κέρδισε το κενυατικό πρωτάθλημα Αστυνομίας ανωμάλου δρόμου με 34.36. Δεύτερη ήταν Γκλάντις Κουαμπόκα με 34.37 και τρίτη η Μπεατρίς Τσέμπετ με 34.53. Στα 10χλμ. ανδρών κυριάρχησε ο Τζόφρεϊ Καμουόρορ με 29.32, με δεύτερο τον Ντάνιελ Σιμίγιου με 29.47. «Η κούρσα έγινε όπως είχα σχεδιάσει και νιώθω σπουδαία με τον ένατο τίτλο μου εδώ», είπε ο Καμουάρορ που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα γίνει στην Αυστραλία.

Στο κενυατικό πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων νικήτρια στα 10χλμ. ήταν η Έλεν Ομπίρι με 32.59. Την ακολούθησαν η Τζόισλιν Τζεπκόσγκεϊ με 33.05 και η Έσθερ Μπορούρα με 33.08. Στους άνδρες τον τίτλο πήρε ο Κιμπίουοτ Κάντι με 29.25, με δεύτερο τον Βίνσεντ Μουτάι με 29.46 και τρίτο τον Κόλινς Κόρος με 29.52.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία