Λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για το μίτινγκ κλειστού στο ύψος που θα γίνει στην Καλλιθέα στις 3 Φεβρουαρίου και θα είναι γιορτή!

Αυτό γιατί οι διοργανωτές ετοιμάζουν μια ημέρα, την Παρασκευή 3 Φλεβάρη που είναι προγραμματισμένος ο αγώνας, γεμάτη με ύψος. Το πρωί θα γίνει ύψος για μαθητές από σχολεία της Καλλιθέας και των γύρω περιοχών, όπως το Μοσχάτο, τον Ταύρο κ.λπ. Το απόγευμα θα γίνει αγώνας ύψους με αθλητές και αθλήτριες από την Αττική. Στόχος των διοργανωτών είναι να πάρουν μέρος οι 12 καλύτεροι άλτες αγόρια και κορίτσια που ανήκουν σε σωματεία της Αττικής. Και το βράδυ είναι το κυρίως «μενού» με το διεθνές μίτινγκ, όπου αναμένεται να πάρουν μέρος κορυφαίοι άλτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήδη, όπως είχε γράψει το Stivostime, έκλεισε τη συμμετοχή της η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μόναχο, η Σέρβα Ανγκελίνα Τόπιτς (φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras).

Οι προσπάθειες των αθλητών θα γίνονται μετά μουσικής. Κάθε άλτης θα έχει διαλέξει ένα τραγούδι, το οποίο θα παίζει στη διάρκεια της προσπάθειάς του.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το «Kallithea International Indoor High Jump» διεξάγεται για πρώτη φορά και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό μπάσκετ του Δήμου Καλλιθέας. Διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, πρόεδρος του οποίου είναι ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Παναγιώτης Δημάκος.