Άλμα εις ύψος
Η Ανγκελίνα Τόπιτς είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που έκλεισαν οι διοργανωτές του μίτινγκ ύψους κλειστού που θα διεξαχθεί στην Καλλιθέα.

Η Ανγκελίνα Τόπιτς στο μίτινγκ ύψους στον κλειστό στην Καλλιθέα

Η Ανγκελίνα Τόπιτς έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στο ύψος 1,91μ. που σημείωσε φέτος στις 26 Φεβρουαρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ανγκελίνα Τόπιτς είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που έκλεισαν οι διοργανωτές του μίτινγκ ύψους κλειστού που θα διεξαχθεί στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime η Σέρβα πρωταθλήτρια συμφώνησε να έρθει ν’ αγωνιστεί στις 3 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ που διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Φ.Σ. Καλλιθέας. Το «Kallithea International Indoor High Jump» θα γίνει το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καλλιθέας.

Πρόσφατα η νεαρή άλτρια ήρθε στην Ελλάδα δύο φορές, την πρώτη για να πραγματοποιήσει στο ΟΑΚΑ το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της και τη δεύτερη την περασμένη Τετάρτη για να βραβευτεί ως κορυφαία αθλήτρια της ABAF στο «γκαλά» που έγινε στην Αθήνα.

Η 17χρονη έκανε εντυπωσιακή φετινή χρονιά κατακτώντας μετάλλια σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ, το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ο αγώνας στην Καλλιθέα θα είναι ένα καλό τεστ στο δρόμο… για τον πρώτο της στόχο το 2023 που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό είναι 1,91μ. που είχε σημειώσει φέτος στο ΣΕΦ, όταν μετείχε εκτός συναγωνισμού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία