Άλμα εις ύψος
Η Καλλιθέα μετά το μίτινγκ αλμάτων που έχει καθιερωθεί, ετοιμάζεται να διοργανώσει το πρώτο διεθνές μίτινγκ ύψους κλειστού στις 3 Φλεβάρη.

Στις 3 Φεβρουαρίου το Kallithea International Indoor High Jump Meeting

Στο 1ο Kallithea International High Jump Meeting αναμένεται να πάρουν μέρος κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Καλλιθέα μετά το μίτινγκ αλμάτων που έχει καθιερωθεί, ετοιμάζεται να διοργανώσει το πρώτο διεθνές μίτινγκ ύψους κλειστού στις 3 Φλεβάρη.

Ο Φ.Σ. Καλλιθέας διοργανώνει το «Kallithea International Indoor High Jump Meeting».

Η αγωνιστική δράση του χειμώνα είναι προ των πυλών, αφού πλέον απομένουν λιγότερο από δύο μήνες για τους αγώνες της σάλας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της χειμερινής δράσης περιλαμβάνει μία νέα διοργάνωση, το «Kallithea International Indoor High Jump Meeting», ένας αγώνας που εντάχθηκε στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας και παράλληλα θα αποτελέσει μια γιορτή για αθλητές όλων των ηλικιών.

Το μίτινγκ θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καλλιθέας και θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δράση ωστόσο θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με μαθητές των σχολείων της περιοχής και θα συνεχιστεί το μεσημέρι με μικρότερες κατηγορίες αθλητών και αθλητριών σωματείων εντός και εκτός Αττικής.

Στόχος των διοργανωτών να μετατρέψουν το μίτινγκ σε μια γιορτή για τον ελληνικό στίβο. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΦΣ Καλλιθέας και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και αποτελεί συνέχεια του μίτινγκ αλμάτων που γίνεται το καλοκαίρι στο στάδιο της Καλλιθέας. Να θυμίσουμε ότι φέτος τον Μάιο έγινε το Διεθνές Μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία