Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο Ορέστης Χάιδας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη φετινή χρονιά έχοντας μεγάλο στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο Ορέστης Χάιδας προετοιμάζεται με μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Ορέστης Χάιδας έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 6.82 από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ και 10.59 στα 100μ. από το περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ορέστης Χάιδας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη φετινή χρονιά έχοντας μεγάλο στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο νεαρός πρωταθλητής προπονείται στα Ιωάννινα και τα Τρίκαλα και από πέρσι γυμνάζεται με τον Βαγγέλη Κατσιάβα.

«Η προετοιμασία πάει καλά και ο Ορέστης είναι σε καλή κατάσταση. Ο πρώτος του αγώνας θα είναι στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση, αν και ο μεγάλος στόχος είναι το καλοκαίρι, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσποο. Ο Ορέστης θα κυνηγήσει την πρόκριση τόσο στα 100μ., αλλά και με τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×100μ. Υπάρχουν έξι με επτά σπρίντερ της Κ23 πολύ καλοί και μπορεί να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα για τη διοργάνωση στη Φινλανδία», δήλωσε στο Stivostime ο Βαγγέλης Κατσιάβας.

Ο 20χρονος σπρίντερ ν’ αναφέρουμε ό,τι ενόψει του Μεσογειακού που θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου στη Βαλένθια, έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 6.82 που σημείωσε πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ, όπου είχε πάρει την 5η θέση.

Στα 100μ. έχει 10.59 από τις σειρές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου στον τελικό με 10.61 είχε πάρει την 6η θέση. Έτρεξε πέρσι και σε 10.47 στα «Δρόμεια» στη Βάρη, αλλά ο άνεμος ήταν θετικός (+2,3). Πέρσι έκανε ρεκόρ και στα 200μ. με 21.53 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην Καρδίτσα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία