Σκυταλοδρομία 4x100μ.
Τα καμπ δεν βοήθησαν μόνο στη δημιουργία ομάδων σκυταλοδρομίας, αλλά έβαλαν τις βάσεις και για την επόμενη ημέρα των σπριντ στην Ελλάδα.

Μια φουρνιά Ελλήνων σπρίντερ διεκδικεί τη διάκριση στην 4×100μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23

Υπάρχει μια δυνατή φουρνιά σπρίντερ στην Κ23 με τους Βροντινό, Μυριανθόπουλο, Καριοφύλλη, Παναγιωτόπουλο, Χάιδα, Γρανιτσιώτη, Παπαμαργαρίτη και Μίλιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τα καμπ δεν βοήθησαν μόνο στη δημιουργία ομάδων σκυταλοδρομίας, αλλά έβαλαν τις βάσεις και για την επόμενη ημέρα των σπριντ στην Ελλάδα.

Σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να είναι οι προπονητικές συγκεντρώσεις που αποφάσισε από πέρσι ο ΣΕΓΑΣ, να γίνουν και εν όψει της νέας σεζόν. Υπάρχει μια δυνατή φουρνιά Ελλήνων σπρίντερ που μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους. Άλλωστε τα αποτελέσματα φάνηκαν με την παρουσία των Εθνικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Οι «παλιοσειρές» τράβηξαν και τους νέους. Και πρέπει να προσεχθεί η νέα γενιά. Μάλιστα, υπάρχει μια ομάδα δυνατών σπρίντερ που του χρόνου θα είναι στην «κλειστή» κατηγορία Κ23. Το 2023 υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Εσπού της Φινλανδίας. Η Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. ανδρών Κ23 έχει τη δυνατότητα να βρεθεί τουλάχιστον στον τελικό της διοργάνωσης. Μια πεποίθηση που «μοιράζονται» ήδη και κάποιοι προπονητές των νεαρών αθλητών, όπως ο Κώστας Βογιζατζάκης που προπονεί τον Βασίλη Μυριανθόπουλο, ο Κώστας Μοσχούτας που γυμνάζει τον Γιάννη Γρανιτσιώτη και ο Χάρης Βαρυτιμίδης που προπονεί τον Θοδωρή Βροντινό. Και οι τρεις μιλώντας στο Stivostime τόνισαν πως μπορεί με τα καμπ να προκύψει μια δυνατή ομάδα που μπορεί να σπάσει και το πανελλήνιο ρεκόρ Κ23, πέρα από τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Κ23.

Φέτος ο Βροντινός έτρεξε τα 100μ. σε 10.51 και την ίδια επίδοση σημείωσε και ο Μυριανθόπουλος. Ο Γιάννης Καριοφύλλης έκανε 10.53, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος 10.54, ο Ορέστης Χάιδας 10.59, ο Γρανιτσιώτης 10.64, ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης 10.73 και ο Κώστας Μίλιος 10.82.

Φυσικά θα πρέπει να δουν και οι ίδιοι οι νεαροί πρωταθλητές ότι πρέπει να «κλείσουν» το μάτι και στην ομαδική δουλειά στην σκυτάλη.

Να θυμίσουμε ότι το πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 είναι 39.98 και κρατάει από το 1999. Φέτος η ομάδα Κ23 έκανε λίγες κούρσες, ανάμεσά τους στα «Δρόμεια» στη Βάρη που έκανε 40.36.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία