Διεθνή
Μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της Βρετανίας στα εμπόδια, η Τίφανι Πόρτερ αποφάσισε στα 34 της χρόνια να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Κρέμασε τα σπάικ της η Τίφανι Πόρτερ

Η Τίφανι Πόρτερ είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ. εμπόδια το 2014 στη Ζυρίχη. Έχει επίσης, τρία μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα κλειστού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της Βρετανίας στα εμπόδια, η Τίφανι Πόρτερ αποφάσισε στα 34 της χρόνια να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Η κάτοχος του εθνικού ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια, αποφάσισε να κρεμάσει τα σπάικ της. Έγραψε και στο προσωπικό της μπλογκ, ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω, στίβε, για όσα μου έδωσες και μου επέτρεψες να ζήσω. Έμαθα τόσα μαθήματα ζωής, συνάντησα τόσους απίστευτους ανθρώπους, επισκέφθηκα τόσες συναρπαστικές χώρες και κέρδισα ένα αξιοπρεπές ποσό μετρητών στην πορεία. Θα είσαι πάντοτε η πρώτη μου αγάπη, και θα σου είμαι πάντα υπόχρεη».

Η Τίφανι Πόρτερ στην καριέρα της έχει πάρει πολλά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις. Ξεχωρίζουν το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 στη Ζυρίχη. Επίσης, είχε πάρει το χάλκινο δύο χρόνια αργότερα στο Άμστερνταμ. Έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013 στη Μόσχα. Έχει πέντε μετάλλια στα 60μ. εμπόδια. Τρία σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα κλειστού, ασημένιο το 2012 στην Κωνσταντινούπολη και χάλκινα το 2014 στο Σόποτ και το 2016 στο Πόρτλαντ. Και δύο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού, το 2011 στο Παρίσι και το 2021 στο Τόρουν. Πέρσι έκλεισε τη σεζόν με 12.62 που ήταν η τρίτη επίδοση στην Ευρώπη.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε τον τελικό στα 100μ. εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 και τη νίκη της Τίφανι Πόρτερ

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία