Την Τετάρτη διεξάγεται στην Ουψάλα το μίτινγκ επί κοντώ, που διοργανώνει ο σύλλογος του Μόντο Ντουπλάντις. Μετέχει και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δίνει τον τρίτο του φετινό αγώνα στον κλειστό. Αρχικά στην Καρλσρούη πέρασε τα 5,71μ. και βελτιώθηκε το περασμένο Σάββατο στο ΣΕΦ με 5,72μ.

Στην πόλη της Σουηδίας θα έχει ένα δυνατό αγώνα. Ο στόχος του είναι να κάνει άλματα πάνω από 5,80μ. Άλλωστε ο πρώτος του φετινός στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Στην Ουψάλα ζει και προπονείται ο Άρμαντ Ντουπλάντις. Ο Σουηδός έχει μπει και πάλι εντυπωσιακά στη σεζόν. Πέρασε τα 6,03μ. στο μίτινγκ στην Οστράβα, που είναι και η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Βασικός αντίπαλός του θα είναι ο Αμερικανός Κρις Νίλσεν. Μόλις το προηγούμενο Σάββατο στη Νέα Υόρκη πέρασε τα 6,02μ. πετυχαίνοντας ρεκόρ ΗΠΑ. Επίσης, θα είναι ο συμπατριώτης του Κ.Σ. Λάιτφουτ που έχει φέτος 5,92μ. Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει ένας άλλος Αμερικανός, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σαμ Κέντρικς. Ακόμη θα είναι ο Βραζιλιάνος ολυμπιονίκης του 2016 Τιάγκο Μπραζ και ο κάτοχος του ρεκόρ Ασίας Έρνεστ Ομπιένα από τις Φιλιππίνες. Τέλος, μετέχουν ο κάτοχος του ρεκόρ Βελγίου Μπεν Μπρέντερς και ο κάτοχος του ρεκόρ Ολλανδίας Μένο Φλουν, αλλά και ο Πολωνός πρωταθλητής Πιότρ Λίσεκ με τον κάτοχο του ρεκόρ Νορβηγίας Παλ Χάουγκεν Λίλεφοσε.

Σε ό,τι αφορά τον Καραλή, μετά την Ουψάλα, έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί στο μίτινγκ του Λιεβέν στις 17 Φεβρουαρίου.