Τόλης Λελεκίδης
Δεν χωνεύεται εύκολα η ήττα της Αναγέννησης, που περίμενε να οδηγήσει τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ στον κλεφτοπόλεμο του zoom και του Ζευς!

Της φάπας… το ανάγνωσμα! Τρέχουν και δεν φθάνουν στην Αναγέννηση

Στη δια ζώσης Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ στις 26 και 27 Μαρτίου στην Ε.Ο.Ε. τα σωματεία αναμένεται να δώσει την απάντησή τους.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δεν χωνεύεται εύκολα η ήττα της Αναγέννησης, που περίμενε να οδηγήσει τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ στον κλεφτοπόλεμο του zoom και του Ζευς!

Είχαν παίξει τα ρέστα τους σε αυτό. Πόνταραν κιόλας σε ξένα κόλλυβα! Εκείνοι που προεκλογικά καταδίκαζαν την

– κατ’ αυτούς- παθογένεια, της προηγούμενης διοίκησης του αείμνηστου Βασίλη Σεβαστή, τώρα την υπερασπίζονται κατά το δοκούν. Μαζεύουν ό,τι η τωρινή Διοίκηση έχει απεμπολήσει, αφήσει και αφήνει πίσω της. Όλοι οι «κακοί» προεκλογικά έχουν γίνει «καλοί». Όχι φυσικά για το καλό του ΣΕΓΑΣ και κατ’ επέκταση των αθλητών, προπονητών και σωματείων. Αλλά για τη δική τους «καρέκλα» της εξουσίας. Τη θέλουν διακαώς. Συγκεκριμένοι μάλιστα, που είναι μέλη του Δ.Σ. και ανήκουν στην Αναγέννηση και εκτός Δ.Σ. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και όλοι μοιάζουν μαριονέτες. Αλλά κάποια στιγμή θα καταλάβουν!

Γι’ αυτό και όλοι τους χωράνε! Ακόμη και άνθρωποι που έχουν ατομικό συμφέρον στην Ομοσπονδία και όχι συλλογικό.

Και έχουν και το «εργαλείο» τους, το site που κάνει ό,τι μπορεί. Βρίσκει παντού ίντριγκες, φαντάσματα, διαξιφισμούς. Όποια απόφαση λαμβάνεται κρύβει από πίσω μια ίντριγκα. Μέτρησαν και τις ημέρες της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα. Πριν από μία εβδομάδα η Σοφία Σακοράφα είχε 307 ημέρες που άντεξε στην προεδρία της Ομοσπονδίας. Φθάσαμε τις 314 και συνεχίζει η πρόεδρος. Άραγε τι έγινε; Το μέλος του Δ.Σ. ο Παναγιώτης Μελαχρινός έστω και την ύστατη στιγμή έκανε το χρέος του, προς το άθλημα.

Τώρα για την απόφαση ποια πόλη θα φιλοξενήσει μια διοργάνωση υπάρχει ίντριγκα. Μα όποια απόφαση και να πάρουν η πρόεδρος και το Δ.Σ., κάποιος θα είναι ικανοποιημένος και κάποιος όχι. Απλή λογική.

Η ουσία πάντως είναι και επανερχόμαστε πως στην Αναγέννηση τρέχουν και δεν φθάνουν, μετά την απόφαση για διά ζώσης Γενική Συνέλευση. Ξέρουν ότι θα μετρήσουν δυνάμεις στις 26 και 27 Μαρτίου στην Ε.Ο.Ε. Το ράπισμα που ετοιμάζεται είναι μεγάλο. Πρέπει ήδη να βρουν αφήγημα. Η λάσπη συνεχίζεται, οι υπόνοιες το ίδιο και ό,τι μείνει. Μόνο που τα σωματεία έχουν γνώση και θα δώσουν την απάντησή τους.

ΥΓ.: Αλήθεια, της Αναγέννησης πέρασε να γίνει έκτακτο Δ.Σ. τη Δευτέρα ή ζήτησε Σάββατο και έφαγε άκυρο;

ΥΓ.2: Ένας άλλος πόνος που τους έχει πιάσει είναι ο εκπρόσωπος στην Ε.Ο.Ε. Δεν χρειάζονται πολλά. Να θυμίσουμε ότι στις εκλογές, που έγιναν με χίλια εμπόδια και η ήττα πάλι ήρθε για την Αναγέννηση, στην ψηφοφορία είχαμε: Τακτικός αντιπρόσωπος στην Ε.Ο.Ε: Βασίλης Σεβαστής 131- Κώστας Γκατσιούδης 91. Αναπληρωματικός αντιπρόσωπος στην Ε.Ο.Ε.: Ξένια Αργειτάκη 128, Χαράλαμπος Ανδρεάδης 85. Μιας και τα σκορ έχουν αέρα μπάσκετ, αν τα έβλεπε κάποιος θα έγραφε βαριές ήττες!

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία