Άλμα επί κοντώ
Μια θεραπεία που έκανε η Ελένη Πόλακ είχε πολύ καλή ανταπόκριση στο πρόβλημα που έχει στο πόδι της. Τώρα ετοιμάζεται για την Καλαμάτα.

Καλά νέα για την Ελένη Πόλακ, που ετοιμάζεται για προετοιμασία στην Καλαμάτα

Η Ελένη Πόλακ θα αγωνιστεί στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα τέλη Απριλίου και στη συνέχεια στις 13 Μαΐου στο Street Pole Vault στην Καλαμάτα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μια θεραπεία που έκανε η Ελένη Πόλακ είχε πολύ καλή ανταπόκριση στο πρόβλημα που έχει στο πόδι της. Τώρα ετοιμάζεται για την Καλαμάτα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να αποδώσει τη χειμερινή περίοδο, λόγω του προβλήματος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει μα κυνηγήσει μια επίδοση στο επί κοντώ που θα της έδινε τη δυνατότητα να μετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

«Έκανε ένα PRP η Ελένη και το πόδι είναι καλύτερα. Είναι σημαντικό, είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πάμε πιο συντηρητικά. Χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη. Γι’ αυτό πάμε σιγά σιγά. Έχουμε αφήσει τα άλματα και πάμε με λίγους διασκελισμούς. Αν πάνε όλα καλά προς τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου η Ελένη θα είναι στην κατάσταση που πρέπει», λέει στο Stivostime ο προπονητής της Μανώλης Καραγιάννης.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ με τον ομοσπονδιακό προπονητή έχουν προγραμματίσει μια εβδομάδα προετοιμασία στην Καλαμάτα. «Θα φύγουμε στις 10 Απριλίου και θα επιστρέψουμε στις 16 του μήνα. Έχουμε τα Διασυλλογικά και η Ελένη θα ξεκινήσει από το Διασυλλογικό στα τέλη Απριλίου», συμπληρώνει ο Έλληνας τεχνικός που θα δει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και τις εξελίξεις με το μίτινγκ επί κοντώ. Στις 13 Μαΐου στην πλατεία της Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο το street pole vault σε άνδρες και γυναίκες. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και η Ελένη Πόλακ.

«Θα αγωνιστεί στο Διασυλλογικό και στο μίτινγκ επί κοντώ στην Καλαμάτα. Καλά πιστεύω ότι θα είναι στο μίτινγκ «Βενιζέλεια- Χανιά». Μέσα στα αγωνιστικά πλάνα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και οι Βαλκανικοί Αγώνες. Η Ελένη χρειάζεται βαθμούς για το ράνκινγκ με στόχο να κυνηγήσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», κατέληξε ο Μανώλης Καραγιάννης.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία