Ένα περίεργο περιστατικό κάνει το γύρο των social media τις τελευταίες ώρες. Στις ΗΠΑ αθλητής γρονθοκόπησε συναθλητή του την ώρα της κούρσας!

Μάλιστα, κάποιοι που παρακολούθησαν τον αγώνα 1.600μ. άρχισαν να ουρλιάζουν όταν έγινε το περιστατικό.

Αποτέλεσαν και μάρτυρες για την τροπή των γεγονότων που οδήγησε στο άγριο γρονθοκόπημα στον αθλητή, που έπεσε κάτω. Συνέβη στη διάρκεια αγώνων λυκείων στη Φλόριντα. Συγκεκριμένα στο μίτινγκ Tohopekaliga Tiger Invitational. Ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί από το περιστατικό άρχισε να κυκλοφορεί στα social media. Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του αθλητή που δέχθηκε τη γροθιά του συναθλητή του.

Πάντως, έμεινε πεσμένος και περιέργως η κούρσα συνεχίστηκε και οι άλλοι αθλητές περνούσαν από δίπλα του. Οι τοπικές αρχές και η ένωση στίβου του λυκείου στη Φλόριντα ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό.

Το «TZM Sports» αναφέρει ότι μάρτυρες είδαν τον επικεφαλής δρομέα να λέει αρχικά στον αθλητή με τη μαύρη στολή- που δεν μετείχε στην κούρσα- να απομακρυνθεί από την πίστα. Τότε ο αθλητής με τη μαύρη στολή έτρεξε στην τελική ευθεία και προσπάθησε να τον χτυπήσει, όπως και έγινε.