Διεθνή
Η Αντριάνα Σούλεκ θ’ αγωνιστεί στο μίτινγκ που γίνεται στη μνήμη του πρώην προπονητή της Βίεσλαβ Τσαπιέφσκι στις 14-15 Μαΐου στο Μπίντγκοστς.

Η Αντριάνα Σούλεκ στο μίτινγκ στη μνήμη του πρώην προπονητή της στο Μπίντγκοστς

Η Αντριάνα Σούλεκ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πένταθλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αντριάνα Σούλεκ θ’ αγωνιστεί στο μίτινγκ που γίνεται στη μνήμη του πρώην προπονητή της Βίεσλαβ Τσαπιέφσκι στις 14-15 Μαΐου στο Μπίντγκοστς.

Η Πολωνή πρωταθλήτρια αφιερώνει στον παλιό της προπονητή τα μετάλλια που κατακτάει. Όπως πρόσφατα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πένταθλο.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι κερκίδες σε αυτό το σημείο στην Πολωνία θα είναι άδειες. Θα είμαι παρών μεταξύ των συμμετεχόντων και θα υπάρχουν και άλλοι καλοί αθλητές συνθέτων από την Πολωνία και την υπόλοιπο κόσμο. Μπορώ να εγγυηθώ δύο ημέρες γεμάτες αθλητικές συγκινήσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Θα είναι δύο μέρες αγώνων ανάμεσα σε σπουδαίους αθλητές που αγωνίζονται σε πολύ δύσκολες διοργανώσεις», είπε η 22χρονη.

Το μίτινγκ ανήκει στη σειρά WA CE Tour Gold.

Ο Βίεσλαβ Τσαπιέφσκι ήταν παλιός πρωταθλητής του δεκάθλου και αργότερα έγινε προπονητής. Γύμναζε πολλά μεγάλα ονόματα, όπως ο Σεμπάστιαν Χμάρα, Αρτούρ Κόχουτεκ και ο Πάβελ Βοϊτσιεκόφσκι. Ανέλαβε δύο φορές υπεύθυνος της εθνικής ομάδας επτάθλου της Πολωνίας. Πέθανε σε ηλικία 59 ετών το 2019.

Φωτογραφία: stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία