Άλμα εις μήκος
Η Σπυριδούλα Καρύδη έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ετοιμάζεται ν’ αγωνιστεί στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στη Βαλένθια.

Η Σπυριδούλα Καρύδη στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 στη Βαλένθια

Η Σπυριδούλα Καρύδη έχει ως βασικούς στόχους φέτος τον ανοιχτό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α-Γ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σπυριδούλα Καρύδη έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ετοιμάζεται ν’ αγωνιστεί στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στη Βαλένθια.

Μια ίωση είχε κρατήσει πίσω το προηγούμενο διάστημα την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που την ξεπέρασε και προετοιμάζεται κανονικά.

Το Μεσογειακό Πρωτάθλημα κλειστού Κ23 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 22 Ιανουαρίου στη Βαλένθια και η 21χρονη θα πάρει μέρος στο μήκος.

Να θυμίσουμε ότι στον ανοιχτό έχει ατομικό ρεκόρ στο μήκος 6,71μ., που είναι και εθνικό ρεκόρ Κ20 και στον κλειστό έχει 6,13μ.

Πάντως, η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι φαίνεται πώς έχει αποφασίσει με τον προπονητή της να μην «κυνηγήσουν» τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Θα επικεντρωθούν στην προετοιμασία για τον ανοιχτό με βασικούς στόχους το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσποο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Βουδαπέστη.

Φέτος μετείχε στον προκριματικό στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, όπου έφθασε στον τελικό του τριπλούν και κατέλαβε την 9η θέση.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία