Άλμα τριπλούν
Η Σπυριδούλα Καρύδη κατέλαβε την ένατη θέση στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο με καλύτερο άλμα στα 13,54 μέτρα.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Η Σπυριδούλα Καρύδη 9η στον τελικό του τριπλούν

Η Ουκρανή Μαρίνα Μπεκ- Ρόμαντσουκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 15,02μ. που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σπυριδούλα Καρύδη κατέλαβε την ένατη θέση στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο με καλύτερο άλμα στα 13,54 μέτρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε καλή εμφάνιση, αφού κατάφερε να βρεθεί στον τελικό της μεγάλης διοργάνωσης. Παρά το γεγονός ότι δεν έκανε την καλύτερη σεζόν εντούτοις μπόρεσε να μπει στον τελικό. Απόψε έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και με 13,54μ. που έκανε στην τρίτη της προσπάθεια πλασαρίστηκε στην ένατη θέση. Ούτως ή άλλως για να έμπαινε στην πρώτη οκτάδα έπρεπε να πάει πάνω από τα 14μ., αφού έκλεισε με 14,01μ.

Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι είχε κατά σειρά τα άλματά της: 13,32μ. (-0,8), 13,10μ. (+0,5), 13,54μ. (-2,5).

Η Μαρίνα Μπεκ- Ρόμαντσουκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 15,02μ. που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη. Η Ουκρανή, που έχασε στην τελευταία προσπάθεια το χάλκινο μετάλλιο στο μήκος, πήρε… εκδίκηση και κατέβηκε αποφασισμένη στο τριπλούν, όπου και με 14,81μ. που έκανε στην πρώτη της προσπάθεια αρκούσε για την πρώτη θέση. Η Μπεκ από πέρσι έχει μπει δυνατά στο τριπλούν και φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο. Στο Μόναχο το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Φινλανδή Κριστίνα Μάκελα με 14,64μ. που είναι εθνικό ρεκόρ και το χάλκινο πήρε η Ισραηλινή Χάνα Μινένκο με 14,45μ.

Αποτέλεσμα

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία