Διεθνή
Ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν, που δεν αγωνίστηκε στη Βαρκελώνη, θα πάει για προετοιμασία στη Σιέρα Νεβάδα και στοχεύει στο Ευρωπαϊκό κλειστού.

Στη Σιέρα Νεβάδα για προετοιμασία ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν

Ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν έχει κλείσει δύο δυνατούς αγώνες τον Φεβρουάριο στο μίτινγκ του Λιεβάν στα 1.500μ. και στο μίτινγκ στη Μαδρίτη στα 3.000μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν, που δεν αγωνίστηκε στη Βαρκελώνη, θα πάει για προετοιμασία στη Σιέρα Νεβάδα και στοχεύει στο Ευρωπαϊκό κλειστού.

Το περασμένο Σάββατο ήταν να τρέξει 5χλμ. στη Βαρκελώνη, όμως απέσυρε μία μέρα πριν τη συμμετοχή του λόγω ίωσης. Όπως είπε ο ατζέντης του, Ντάνιελ Βέσφελντ είχε πονόλαιμο και δεν ήθελε να ρισκάρει ν’ αγωνιστεί σε τέτοια κατάσταση. Να θυμίσουμε ότι τον αγώνα κέρδισε ο Αιθίοπας Αντίσου Γκίρμα με 13.25.

Πάντως, ο Νορβηγός θα συνεχίσει στην Ισπανία, καθώς έχει προγραμματίσει προετοιμασία σε υψόμετρο στη Σιέρα Νεβάδα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φέτος στο Γιουτζίν στα 5.000μ. έχει ως πρώτο στόχο τη φετινή χρονιά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Στη διοργάνωση που θα γίνει τον Μάρτιο στην Τουρκία δεν έχει ακόμη αποφασίσει σε ποιο ή ποια αγωνίσματα θα μπει. Στα πλαίσια πάντως προετοιμασίας του έχει κλείσει ήδη δύο δυνατούς αγώνες, στα μίτινγκ του Λιεβάν στις 15 Φεβρουαρίου στα 1.500μ. και στη Μαδρίτη στις 22 του ίδιου μήνα στα 3.000μ.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία