Κλειστός Στίβος
Ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει την προετοιμασία έχοντας για πρώτο στόχο τη φετινή χρονιά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ετοιμάζεται για καυτό Φεβρουάριο με Τόρουν, Λιεβάν, Μαδρίτη

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2023 στο μίτινγκ στο Τόρουν στις 8 Φεβρουαρίου και ακολουθούν Λιεβάν 15/2 και Μαδρίτη 22/2.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει την προετοιμασία έχοντας για πρώτο στόχο τη φετινή χρονιά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει βγάλει όλο το πρόγραμμα ως τώρα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ. Η προετοιμασία του πάει καλά και ήδη με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι έχουν κάνει τον προγραμματισμό για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Αν πάνε όλα καλά ο παγκόσμιος πρωταθλητής φέτος στον κλειστό στο Βελιγράδι θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ του Τόρουν. Στην πόλη της Πολωνίας το 2021 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό. Αυτός είναι και ο πρώτος του στόχος το 2023, να διατηρήσει τον τίτλο του τον Μάρτιο στην Τουρκία. Πάντως, τον Φεβρουάριο θα έχει «γεμάτο» πρόγραμμα, αφού στοχεύει και στη σειρά World Indoor Tour Gold. Μετά το Τόρουν θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Λιεβάν στις 15 Φεβρουαρίου και στη Μαδρίτη στις 22 του ίδιου μήνα. Ενδιάμεσα είναι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο για τις 18-19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ. Πέρσι πάντως δεν είχε πάρει μέρος σε αγώνα στη σειρά και είχε κάνει τέσσερις αγώνες πριν από το Παγκόσμιο, όπου είχε κερδίσει με 8,55μ. Αγωνίστηκε στην Οστράβα (2ος 8,15μ.), στο Μετς (1ος 8,22μ.), στο Πανελλήνιο στο ΣΕΦ (1ος 8,20μ.) και στο μίτινγκ στο Βελιγράδι (1ος 8,25μ.).

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία