Άλμα τριπλούν
Η Σπυριδούλα Καρύδη είχε μια φετινή σεζόν που ήταν περισσότερο προσαρμογής για να μπορέσει να ισορροπήσει μεταξύ μαθημάτων και προπονήσεων.

Η Σπυριδούλα Καρύδη προετοιμάζεται με στόχους την Πόλη και το βάθρο στο Ευρωπαϊκό Κ23

Η Σπυριδούλα Καρύδη μετείχε και στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς στον ανοιχτό, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σπυριδούλα Καρύδη είχε μια φετινή σεζόν που ήταν περισσότερο προσαρμογής για να μπορέσει να ισορροπήσει μεταξύ μαθημάτων και προπονήσεων.

«Θα έλεγα ότι έχασα λίγο τη μπάλα! Είχα φουλ σχολή και προπονήσεις και με επηρέασε και αυτό φάνηκε και στις επιδόσεις. Από την άλλη είμαι ευχαριστημένη που συμμετείχα τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, αν και θα ήθελα μια καλύτερη παρουσία στις διοργανώσεις αυτές», λέει στο Stivostime η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Στο Μόναχο προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν και είχε καταταγεί 9η.

Η 21χρονη σπουδάζει στο 3ο έτος οδοντιατρική και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ με τον Γιώργο Πομάσκι.

«Η σχολή είναι πιο απαιτητική, αλλά πιο ενδιαφέρουσα. Από την άλλη έχω και την προπόνηση και τώρα το ελέγχω. Αυτό μου δίνει κίνητρο για να έχω καλύτερο πλάνο και συγκέντρωση, να βρω τον εαυτό μου και να πετύχω τους στόχους μου τη νέα χρονιά. Ο πρώτος είναι ο κλειστός και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη. Το καλοκαίρι υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θέλω να είμαι στο βάθρο», καταλήγει η Κερκυραία άλτρια.

Η Σπυριδούλα Καρύδη είχε κατακτήσει πέρσι το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που είχε γίνει στο Ταλίν. Φέτος στον κλειστό κέρδισε τον πανελλήνιο τίτλο στο ΣΕΦ. Στον ανοιχτό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη ήταν δεύτερη στο μήκος και το τριπλούν. Το ατομικό της ρεκόρ στο «καλό» της αγώνισμα το τριπλούν είναι 14,19μ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία