Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Η Κορίνα Πολίτη ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχοντας βασικούς στόχους το ρεκόρ στα 400μ. και τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα.

Η Κορίνα Πολίτη με στόχο τη νέα σεζόν τη βελτίωση στα 400μ. και την Εθνική ομάδα

Η Κορίνα Πολίτη μετείχε με την Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4x400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κορίνα Πολίτη ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχοντας βασικούς στόχους το ρεκόρ στα 400μ. και τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γυμνάζεται στον Άγιο Κοσμά, όπου ως γνωστόν μένει και στους ξενώνες, έχοντας έρθει από τη Λευκάδα. Τα τελευταία χρόνια είναι στο γκρουπ του προπονητή Κώστα Ηλία και έχει στρέψει το βλέμμα της κυρίως, στην παρατεταμένη ταχύτητα.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά και το πρώτο είμαι να είμαι υγιής τη νέα σεζόν. Έχω στα πλάνα μου να μπει στον κλειστό, αλλά αυτό που θέλουμε με τον προπονητή μου είναι να τρέξω 60μ. και 200μ. με στόχο να βελτιώσω την ταχύτητά μου. Ο μεγάλος στόχος είναι ο ανοιχτός, εκεί που θα επιδιώξω στα 400μ. ένα ρεκόρ και να συμμετέχω με την Εθνική ομάδα στην σκυτάλη. Άλλωστε το 2023 υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», λέει στο Stivostime η αθλήτρια του Γ.Σ. Λευκάδας.

Η 26χρονη ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας που έτρεξε στις σειρές στην σκυταλοδρομία 4×400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Είχε κάνει νωρίτερα καλή εμφάνιση στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα τρέχοντας σε 54.43, ενώ έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση 54.37 που είχε κάνει στο μίτινγκ στα Μέγαρα. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 53.78 από το 2019 στην Πάτρα. Η Κορίνα Πολίτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία