Γενικά
Έντονη ήταν η αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο σε στάδια όλης της χώρας. Το ενδιαφέρον ήταν κυρίως, σε αγώνες στα Μέγαρα και την Παλλήνη.

Πλούσια αγωνιστική δράση σε Μέγαρα, Παλλήνη και Ηράκλειο

Στα Μέγαρα ξεχώρισε η Μαρία Ανδρεάδη στη σφαιροβολία που έριξε 14,78μ. και Άννα Κιάφα με την Κορίνα Πολίτη που έτρεξαν τα 400μ. σε 54.27 και 54.37 αντίστοιχα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Έντονη ήταν η αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο σε στάδια όλης της χώρας. Το ενδιαφέρον ήταν κυρίως, σε αγώνες στα Μέγαρα και την Παλλήνη.

Στα Μέγαρα, ο ΑΟ Μεγάρων διοργάνωσε την Κυριακή (22/5) τα Ορσίπεια μια διοργάνωση που παραδοσιακά συγκεντρώνει μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών.

Στους αγώνες μετείχαν αρκετά από τα παιδιά των μικρών κατηγοριών που είναι ήδη εντός πρόκρισης ή διεκδικούν τη συμμετοχή τους στις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς. Η Μαρία Ανδρεάδη συμμετείχε στη σφαιροβολία και πέτυχε 14,78 μ., επίδοση καλύτερη από το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κ20 στο Κάλι.
Στην ίδια διοργάνωση στα 400 μ. συμμετείχαν η Άννα Κιάφα και η Κορίνα Πολίτη με την πρώτη να επικρατεί να 54.27 και την Πολίτη να ακολουθεί με 54.37.

Μεγάλη συμμετοχή είχαν και οι αγώνες που διοργάνωσε ο Αμεινίας Μεσογείων, το Σάββατο (22/5) στο στάδιο της Παλλήνης. Στη διάρκεια τους η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά προσγειώθηκε στα 6,16 μ. στο μήκος, επίδοση καλύτερη από το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Κάλι. Ανάλογα καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην ίδια διοργάνωση και ο Χαβά Ντελίου (φωτογραφία) στα 100 μ. εμπόδια. Η αθλήτρια από τη Ρόδο διένυσε την απόσταση σε 14.00, χρόνος καλύτερο από το όριο συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας της.

Εξάλλου, το Σάββατο (21/5) στην Κρήτη έγιναν τα Ηράκλεια, όπου ξεχώρισε για μία ακόμη φορά ο Κώστας Μπουζάκης. Ο αθλητής της κατηγορίας Κ20 αγωνίστηκε με το δίσκο των Ανδρών (2κ.) και πέτυχε 57,13 μ., επίδοση που αποδεικνύει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση να διεκδικήσει τη διάκριση στο παγκόσμιο του Κάλι. Ο αθλητής πέτυχε φέτος πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 (1,750γρ) με 59,68 μ., που είναι η ένατη επίδοση στον κόσμο.

Αποτελέσματα Ηράκλεια

Αποτελέσματα Ορσίπεια

Αποτελέσματα Παλλήνη

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία