Σφαιροβολία
Η Μαρία Ανδρεάδη ήταν από τις άτυχες της χειμερινής περιόδου. Αφού μετά τους Βαλκανικούς αρρώστησε και δεν μπόρεσε ν’ αγωνιστεί στη σφαίρα.

Η Μαρία Ανδρεάδη με το βλέμμα στο Παγκόσμιο Κ20 στο Κάλι

Η Μαρία Ανδρεάδη έχει ατομικά ρεκόρ στη σφαιροβολία 14,05μ. στον ανοιχτό και 13,86μ. στον κλειστό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαρία Ανδρεάδη ήταν από τις άτυχες της χειμερινής περιόδου. Αφού μετά τους Βαλκανικούς αρρώστησε και δεν μπόρεσε ν’ αγωνιστεί στη σφαίρα.

Η νεαρή ρίπτρια είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 που είχε διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Έριξε 13,82μ. και πλησίασε το ατομικό της ρεκόρ που είναι 13,86μ. και το είχε σημειώσει σε αγώνες στον Άγιο Κοσμά νωρίτερα, στις 29 Ιανουαρίου.

Επιστρέφοντας από τη Σερβία κόλλησε covid και έμεινε πίσω στις προπονήσεις και στους αγώνες. «Η Μαρία ξεκίνησε καλά και μετά τους Βαλκανικούς Αγώνες, θέλαμε να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο. Δυστυχώς αρρώστησε. Μάλιστα, έχασε περίπου πέντε κιλά. Αυτό την αποσυντόνισε. Έχει συνέλθει και πηγαίνουμε καλύτερα», λέει στο stivostime ο προπονητής της Τάκης Ανυφαντής. «Από 15 Απριλίου μέχρι και 23 του ίδιου μήνα έχουμε προγραμματίσει προετοιμασία στην Κύπρο και στο προπονητικό κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία. Οι προπονήσεις τώρα μοιράζονται στον Άγιο Κοσμά και στο Κερατσίνι και οι βολές της είναι πολύ καλές. Ο μεγάλος στόχος είναι να μετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι και να ρίξει βολές κοντά στα 15μ.», καταλήγει ο Τάκης Ανυφαντής. Ο παλιός πρωταθλητής της σφαιροβολίας αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Η Μαρία Ανδρεάδη έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 14,05μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία