Ημιμαραθώνιος
Άτυχη στάθηκε η Ειρήνη- Ρία Μιχαλά που τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να πρέπει να χάσει την υπόλοιπη σεζόν, αλλά και τον κλειστό τη νέα χρονιά.

Χάνει την υπόλοιπη σεζόν και τον κλειστό η Ειρήνη- Ρία Μιχαλά

Η Ειρήνη- Ρία Μιχαλά τις δύο τελευταίες χρονιές έχει κατακτήσει τα χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Άτυχη στάθηκε η Ειρήνη- Ρία Μιχαλά που τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να πρέπει να χάσει την υπόλοιπη σεζόν, αλλά και τον κλειστό τη νέα χρονιά.

«Έπαθα μια θλάση στο δικέφαλο στην προπόνηση, που φαίνεται ότι είναι πιο σοβαρή από ότι φαινόταν στην αρχή. Ο πόνος είναι έντονος και δεν μπορώ να τρέξω. Το είδε ο γιατρός και πρέπει να μην πιέζω το πόδι μου και δεν μπορώ να κάνω κάτι ή να προγραμματίσω κάτι. Βλέποντας και κάνοντας. Το σίγουρο είναι ότι δεν προλαβαίνω να μπω σε αγώνες τη φετινή σεζόν. Ήθελα να τρέξω στα 10χλμ. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά δεν είναι δυνατόν. Θα κάνω υπομονή να ξεπεράσω το πρόβλημα και να επιστρέψω τη νέα χρονιά στον ανοιχτό. Η αλήθεια είναι πώς σε αυτή τη φάση δεν έχω αποφασίσει σε ποιο αγώνισμα θα επικεντρωθώ τη νέα σεζόν», είπε στο Stivostime η αθλήτρια που γυμνάζεται στο γκρουπ του προπονητή Σταύρου Καρρέ.

Η 24χρονη τη φετινή σεζόν είχε πάρει την 10η θέση στα 5.000μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. που είχε γίνει στη Λαμία ήταν 6η και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην κούρσα 8χλμ. ήταν 19η. Η καλύτερη παρουσία της ήταν στον ημιμαραθώνιο. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και μετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στα Τίρανα, όπου κατέλαβε την 6η θέση. Έχει ατομικό ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο 1:21.07 από πέρσι και πάλι στο πρωτάθλημα, όπου είχε πάρει και πάλι την 3η θέση.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία