Διεθνή
Η World Athletics ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των πέντε αθλητών που ξεχώρισαν στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου της χρονιάς.

Οι πέντε υποψήφιοι για τον τίτλο του Αθλητή της Χρονιάς

Υποψήφιοι για τον τίτλο του αθλητή της χρονιάς είναι οι Άρμαντ Ντουπλάντις, Σουφιάν Ελ Μπακαλί, Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν, Έλιουντ Κιπτσόγκε και Νόα Λάιλς.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η World Athletics ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των πέντε αθλητών που ξεχώρισαν στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου της χρονιάς.

Οι πέντε αθλήτριες, αντιπροσωπεύουν πέντε χώρες από τρεις ηπείρους. Ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν μέσα στη φετινή χρονιά, κυρίως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Αλλά ακόμη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι και τα μίτινγκ της σειράς Diamond League.

Είναι οι: Άρμαντ Ντουπλάντις (Σουηδία), Σουφιάν Ελ Μπακαλί (Μαρόκο), Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν (Νορβηγία), Έλιουντ Κιπτσόγκε (Κένυα) και Νόα Λάιλς (ΗΠΑ).

Η World Athletics και η «οικογένεια» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ψήφισαν μέσω email, ενώ οι φίλαθλοι μέσω τα social media της WA, όπου υπήρξε ρεκόρ με 1,3 εκατ. που ψήφισαν. Οι ψήφοι του συμβουλίου της WA μετρούν κατά 50%, της «οικογένειας» της WA 25% και 25% των φιλάθλων. Η ψηφοφορία έκλεισε στις 31 Οκτωβρίου. Η νικήτρια, η αθλήτρια της χρονιάς θα ανακοινωθεί στις πλατφόρμες των social media της WA αρχές Δεκεμβρίου, ως μέρος των αθλητικών βραβείων της WA.

Φωτογραφία: stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία