Βάδην
Η Όλγα Φιάσκα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και το πιο σημαντικό είναι ότι έχει επανέλθει πλήρως, με μεγάλους στόχους για τη νέα σεζόν.

Η Όλγα Φιάσκα επανήλθε και βλέπει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Κ23

Η Όλγα Φιάσκα ήταν στην Εθνική ομάδα που κατέκτησε φέτος το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο βάδην στο Ομάν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Όλγα Φιάσκα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και το πιο σημαντικό είναι ότι έχει επανέλθει πλήρως, με μεγάλους στόχους για τη νέα σεζόν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν. Τον Ιανουάριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην στα Μέγαρα είχε πετύχει ατομικό ρεκόρ με 2:59.08. Στη συνέχεια μετείχε στην Εθνική ομάδα που πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βάδην στη Μουσκάτ του Ομάν, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό. Στα 20χλμ. βάδην είχε πάρει την 25η θέση με 1:44.54.

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που είχε γίνει στη Γλυφάδα στα 35χλμ. βάδην είχε εγκαταλείψει με πρόβλημα. Πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός μετά της συνέστησε ξεκούραση και έτσι, δεν κατέβηκε σε αγώνες για την υπόλοιπη σεζόν.

«Η Όλγα επέστρεψε κανονικά και έχει επανέλθει πλήρως στους ρυθμούς της. Ο βασικός στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και θα κυνηγήσει τη διάκριση στη διοργάνωση», λέει στο Stivostime ο προπονητής της Θανάσης Δεληγιάννης. «Η προετοιμασία γίνεται κυρίως στην Καρδίτσα και πρόσφατα πήγαμε στη Λάρισα. Θα παραμείνουμε εδώ μέχρι τον Δεκέμβριο που θα πάμε για προετοιμασία, πιθανότατα στην Κύπρο. Με την Όλγα θέλουμε να κάνει καλές κούρσες στο βάδην και να βρίσκεται σε καλές θέσεις στο ράνκινγκ και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη».

Η 20χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην 1:36.51 από πέρσι στο Ποντεμπράντι.

Φωτογραφία: azsportsimages

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία