Δημόσιοι Δρόμοι
Την προσεχή Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Run Greece στα Ιωάννινα, που αποτελεί και τον τελευταίο της σειράς που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

Αυλαία στους αγώνες Run Greece την Κυριακή στα Ιωάννινα

Στο Run Greece στα Ιωάννινα οι αγώνες Δρόμου 5χλμ. και 10χλμ. έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό επί της οδού Αβέρωφ, μπροστά στην Πλατεία Πύρρου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την προσεχή Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Run Greece στα Ιωάννινα, που αποτελεί και τον τελευταίο της σειράς που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες γίνονται σε συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή αυτοδιοίκηση και του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, της ERGO.

Οι Αγώνες Δρόμου 5χλμ. και 10χλμ. έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό επί της οδού Αβέρωφ, μπροστά στην Πλατεία Πύρρου. Η εκκίνηση για τα 10 χλμ. είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και για τα 5 χλμ. στις 11:30.

Στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα παιδιών επί της οδού Δωδώνης (στο ρεύμα καθόδου των αυτοκινήτων) στο ύψος της Aρύββα, με κατεύθυνση προς την πλατεία Πύρρου και η διαδρομή ολοκληρώνεται (τερματίζει) κάτω από την Αψίδα Εκκίνησης-Τερματισμού στην Πλατεία Πύρρου. Τα παιδιά συγκεντρώνονται στο ύψος της Aρύββα επί της οδού Δωδώνης και ακολουθούν τις υποδείξεις των διοργανωτών.

Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE IΩΑΝΝΙΝΑ από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες στην πόλη των Ιωαννίνων (Αγώνες 5χλμ & 10χλμ) θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η συμμετοχή στους Αγώνες 5 χλμ. και 10 χλμ. επιτρέπεται σε δρομείς που έχουν γεννηθεί το 2010 και μεγαλύτεροι ενώ στον αγώνα παιδιών συμμετέχουν μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (παιδιά γεννημένα το 2011 και 2012) ενώ να σημειώσουμε ότι επιτρέπεται στους δρομείς η συμμετοχή σε δυο αγωνίσματα (10χλμ και 5χλμ).

Ν’ αναφέρουμε ό,τι την περασμένη Κυριακή έγιναν τα Run Greece σε Λάρισα και Πάτρα. Μάλιστα, στη Λάρισα διεξήχθη παράλληλα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία