Άλμα εις ύψος
Η Μαρία Λασίτσκενε αποφάσισε από νωρίς να μπει σε αγώνες τη νέα σεζόν. Θα ξεκινήσει στις 7 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στο Γεκατερίνμπουργκ.

Η Μαρία Λασίτσκενε κάνει πρεμιέρα 7 Ιανουαρίου στο Γεκατερίνμπουργκ

Η Ρωσίδα ολυμπιονίκης του ύψους Μαρία Λασίτσκενε έχει ως μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαρία Λασίτσκενε αποφάσισε από νωρίς να μπει σε αγώνες τη νέα σεζόν. Θα ξεκινήσει στις 7 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στο Γεκατερίνμπουργκ.

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια θα κάνει πολλούς αγώνες στην πατρίδα της στο ύψος στον κλειστό. Φυσικά η συμμετοχή των Ρώσων αθλητών σε διεθνείς διοργανώσεις έχει «παγώσει» εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Έτσι, όπως έχει η κατάσταση θα χάσουν τη νέα χρονιά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Και αν δεν αλλάξει μπορεί να μείνουν εκτός και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Στην Αικατερινούπολη, όπως είναι το Γεκατερίνμπουργκ θα πάρει μέρος στον αγώνα που ονομάζεται «Christmas Starts».

«Τον Ιανουάριο, η Μάσα σχεδιάζει να πάρει μέρος στις 21 στο Τσέλιαμπινσκ και στις 25 στη Μόσχα στα «Dyachkov και «Ozolin Memorial» και στις 29 στη «Μάχη των Φύλων», δήλωσε ο προπονητής της Γκενάντι Γκαμπριλιάν.

Η Μαρία Λασίτσκενε είχε έρθει πριν από λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα για προετοιμασία και, όπως είχε γράψει το Stivostime είχε προπονηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας. Η ολυμπιονίκης του ύψους έχει πει πάντως πώς δεν το βάζει κάτω και ο μεγάλος της στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία