Δημόσιοι Δρόμοι
Με δύο αθλητές θα πάρει μέρος η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βουνού που διεξάγεται στο Ελ Πάσο. Η αποστολή αναχώρησε την Πέμπτη 30 Ιούνη.

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε για Ισπανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βουνού

Ο Θανάσης Παγουνάδης και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου αγωνίζονται το Σάββατο στα 47,4χλμ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βουνού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με δύο αθλητές θα πάρει μέρος η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βουνού που διεξάγεται στο Ελ Πάσο. Η αποστολή αναχώρησε την Πέμπτη 30 Ιούνη.

Ο Θανάσης Παγουνάδης, η Χριστίνα Γιαζιτζίδου, συνοδευόμενοι από τον παλιό πρωταθλητή και προπονητή τώρα Κώστα Βασιλάκη «πέταξαν» για τα Κανάρια νησιά. Ο Παγουνάδης και η Γιαζιτζίδου είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι είχαν κερδίσει στη διοργάνωση που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Απρίλιο στη Δεσκάτη. Ο πρώτος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε μεγάλους αγώνες Ορεινού Δρόμου που γίνονται στη χώρα μας. Η δεύτερη, πρόκειται φυσικά για την πρώην ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τους αγώνες βουνού και μάλιστα, έχει διακρίσεις, όπως συνέβη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Και οι δύο θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια διοργάνωση που διεξάγεται για πρώτη φορά και την ενέταξε στο πρόγραμμα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Το Ελ Πάσο, είναι ισπανικό δήμος που βρίσκεται στο νησί Λα Πάλμα, επαρχία της Σάντα Κρουζ της Τενερίφης στα Κανάρια νησιά.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι οι αγώνες διεξάγονται από την Παρασκευή 1 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Ο αγώνας για τους Έλληνες πρωταθλητές είναι το Σάββατο στις 08:00 (τοπική ώρα) και στην κούρσα 47,4χλμ.

Το πρόγραμμα

EAORCH2022 – Timetable_20220510

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία