Άλμα επί κοντώ
Η Ελένη Πόλακ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τις ΗΠΑ και την πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κάτι που δεν είχε στο μυαλό της!

Ελένη Πόλακ: «Νιώθω τέλεια, δεν το περίμενα- Λειτουργώ υπό πίεση!»

Η Ελένη Πόλακ αναχωρεί το Σάββατο για το Πόρτλαντ και από εκεί θα ταξιδέψει για το Σιάτλ και στο προπονητικό κέντρο που θα συγκεντρωθεί η Εθνική ομάδα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελένη Πόλακ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τις ΗΠΑ και την πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κάτι που δεν είχε στο μυαλό της!

Όποιος ρωτούσε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια πριν από ένα μήνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απαντούσε αρνητικά. Η σεζόν δεν πήγαινε καλά. Όμως η άλτρια του Μανώλη Καραγιάννη κατάφερε στους δύο τελευταίους αγώνες να δείξει ότι δεν είναι τυχαία αθλήτρια. Επικοντίστρια που προέρχεται από συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πέρσι στο Τόκιο και με ατομικό ρεκόρ 4,70μ. στον ανοιχτό και 4,71μ. στον κλειστό. Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα πέρασε τα 4,50μ. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη με 4,25μ. πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Οι εμφανίσεις της την έφεραν στην 32η θέση στο ράνκινγκ και της έδωσαν το «εισιτήριο» πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν.

«Νιώθω τέλεια. Έχω μπερδεμένα συναισθήματα γιατί δεν το περίμενα. Άλλες χρονιές το πάλευα για συμμετοχή μου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έχανα για λίγο τη θέση. Τώρα που δεν το είχα στο μυαλό μου ήρθε η πρόκριση. Η αλήθεια είναι πως ένιωθα καλά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και μετά. Φαίνεται πως λειτουργώ υπό πίεση. Ήταν η Νικόλ (σ.σ. Κυριακοπούλου) στους αγώνες και αυτό λειτούργησε και έβαλα τον εαυτό μου υπό πίεση. Τώρα είναι μια πρόκληση μπροστά μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο», δήλωσε στο Stivostime η πρωταθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία