Γενικά
Οι αθλητές που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Γιουτζίν θα έχουν μαζί τους προπονητές τους, όπως αποφάσισε ο ΣΕΓΑΣ.

Όλοι οι προπονητές των αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Συνολικά 9 προπονητές θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, επιπλέον ο συντονιστής ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος και ήδη στην Αμερική βρίσκεται ο Μίτσελ Κρίερ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι αθλητές που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Γιουτζίν θα έχουν μαζί τους προπονητές τους, όπως αποφάσισε ο ΣΕΓΑΣ.

Μια σημαντική κίνηση, που προσπαθεί να καθιερώσει η νέα Διοίκηση, παρά ότι κατά διαστήματα υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες, λόγω καθυστερήσεων στις πληρωμές ή τη μειωμένη επιχορήγηση από την Πολιτεία.

Έτσι, στο Όρεγκον τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψουν και οι προπονητές των πρωταθλητών μας.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι επίσημα την Πέμπτη η Ομοσπονδία δήλωσε και τους 17 αθλητές και αθλήτριες που μέσω ράνκινγκ ή ορίων έχουν προκριθεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Θα είναι ο Μίτσελ Κρίερ, ο σύζυγος και προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη, που φυσικά βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ. Ακόμη οι Ιωάννα Σιώμου (Τατιάνα Γκούσιν), Γιώργος Πομάσκι (Μίλτος Τεντόγλου, Σπυριδούλα Καρύδη), Ναπολέων Κεφαλόπουλος (Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Έφη Κουρκουτσάκη), Γιώργος Μποτσκαριώβ (Ελίνα Τζένγκο), Αλέξανδρος Παπαδημητρίου (Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη), Κωστής Παπαμαρκάκης (Χρήστος Φραντζεσκάκης), Μανώλης Καραγιάννης (Ελένη Πόλακ), Φώτης Στεφανή (Νικόλ Κυριακοπούλου) και Παναγιώτης Συμεωνίδης (Εμμανουήλ Καραλής). Να σημειώσουμε ότι ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ δεν έχει προπονητή, ενώ θα επιβλέπει τις ρίψεις ο συντονιστής Χρήστος Παπαδόπουλος, που θα συνοδεύσει την ομάδα και θα κοιτάξει και την Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου. Μαζί θα είναι και η φυσικοθεραπεύτρια Ελισάβετ Αναστασάκη. Αρχηγός αποστολής είναι η β’ ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Παρασκευή Παχατουρίδου και τη συνοδεύει ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία