Δημόσιοι Δρόμοι
Ο Θανάσης Παγουνάδης ήταν ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στη Δεσκάτη. Στοχεύει τώρα στο Βαλκανικό και στο Ευρωπαϊκό!

Ο Θανάσης Παγουνάδης βλέπει Βαλκανικό και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ο Θανάσης Παγουνάδης κάλυψε τα 20,2χλμ. ορεινού δρόμου στη Δεσκάτη σε 1:23.50.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Θανάσης Παγουνάδης ήταν ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στη Δεσκάτη. Στοχεύει τώρα στο Βαλκανικό και στο Ευρωπαϊκό!

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε προετοιμαστεί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ήθελε τη νίκη για να μετάσχει σε δύο σημαντικές διοργανώσεις που γίνονται μέσα στη σεζόν στον Ορεινό Δρόμο.

«Ελπίζω να πάμε ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για μένα», λέει αρχικά στο Stivostime ο δρομέας του ΓΣ Νίκη Βύρωνα. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί Σάββατο 14 Μαΐου στην πόλη της Ρουμανίας, Καμπουλούνα.

«Τώρα θα συνεχίσω την προετοιμασία μου και θα τρέξω 7-8 Μαΐου στην Κέρκυρα. Θα κάνω 40χλμ. στο Corfu Mountain Trail. Μετά το Βαλκανικό, προς τα τέλη Μάη, θα τρέξω άλλο ένα 40άρι, στο Μέτσοβο. Ο στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου. Μια σημαντική εμπειρία και ελπίζω ο ΣΕΓΑΣ να μας στείλει στη διοργάνωση. Εκεί ο αγώνας είναι 47χλμ.», καταλήγει ο παλιός αθλητής του στίβου, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Ελ Πάσο του νησιού Λα Πάλμα στην Ισπανία 1-3 Ιουλίου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία