Γενικά
Η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στις 18:30 στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει την Τρίτη τους κορυφαίους του 2022

Η εκδήλωση θα γίνει το αμφιθέατρο της ΕΟΕ και θα τιμηθούν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα το 2022.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στις 18:30 στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ.

Θα τιμηθούν όσοι αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν μετάλλιο εντός του 2022 στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, σε Ολυμπιακά αθλήματα.

Από τον στίβο είναι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που απουσιάζει για προετοιμασία στην Αυστραλία και το βραβείο της θα παραλάβει ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου. Η Ελίνα Τζένγκο, ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη και ως γνωστόν ζει και γυμνάζεται στις ΗΠΑ, θα τιμηθούν και εκείνοι.
Παράλληλα θα βραβευθούν και οι νεαροί αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που έγινε στη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.
Η ΕΟΕ θα απονείμει και φέτος τα τιμητικά βραβεία «Δημήτριος Βικέλλας» σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς στον Ολυμπισμό και στον Αθλητισμό.
Για το 2022 θα βραβευθούν ο πρώην Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ κ. Λάμπης Νικολάου για τη συνολική προσφορά στον Ολυμπισμό του και η κα. Μαριάννα Λάτση για τη στήριξη των αθλητών της Προολυμπιακής ομάδας μέσω των Ολυμπιακών Υποτροφιών του Ιδρύματος Λάτση.
Η εκδήλωση βραβεύσεων της ΕΟΕ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία